Demisia lui Cristi Popovici nu a fost acceptată. Ciocoiu: „Pentru Sport Club cea mai bună soluție este de a continua sub comanda sa”

Marius ANGHEL 16 Nov. 2015, 17:45 Campionat
Demisia lui Cristi Popovici nu a fost acceptată.** Ciocoiu:

Cristian Popovici rămâne pe banca echipei Sport Club Bacău. Președintele clubului din Liga 2, Cristian Ciocoiu, nu a acceptat demisia antrenorului principal. Popovici își prezentase demisia de onoare după înfrângerea de sâmbătă din campionat, 0-2 cu Dunărea Călărași, a șasea consecutivă pe teren propriu dacă o includem și pe cea din Cupa României cu ASA Târgu Mureș.

„În urma analizei făcute la echipă, am decis că pentru Sport Club cea mai bună soluție este de a continua sub comanda lui Cristi Popovici”, a anunțat, luni, președintele clubului, Cristian Ciocoiu, citat de Deșteptarea.

„Din nou o înfrângere acasă, este clar faptul că suntem într-o situație ce creează disconfort tuturor. Din punctul meu de vedere, am anunțat și jucătorii, eu îmi dau demisia de onoare, pentru că așa e normal. Sunt din Bacău, nu îmi convine că am luat șase bătăi acasă, rămâne să vorbesc cu președintele, iar eu mă pun la dispoziția clubului. Este dureros, am sperat ca jucătorii să intre cu o altă atitudine. Mi s-a părut că ei s-au bătut, s-au dăruit, dar, din nou, nu am reușit să ne facem treaba și să ne luăm punctele. Cu siguranță antrenorul este mereu primul vinovat, iar eu îmi asum lucrul acesta. Pentru mine e dureros, nu am plecat în vară când am avut două oferte tot din seria asta și știam că va fi greu, deoarece au rămas doar jucătorii care au vrut. Am declarat și în momentul respectiv că stau la greu, însă am ajuns în situația în care îmi este greu să suport înfrângerile de pe teren propriu. Până și în piață când merg, lumea mă întreabă: Iar ați pierdut? Este o situație foarte delicată, care e apăsătoare și atunci consider că asta e soluția mai bună pentru mine”,  spunea Popovici la finalul meciului de sâmbătă cu Dunărea.

SC Bacău a înregistrat sâmbătă a patra înfrângere consecutivă în campionat. În ruma acestor rezultate slabe, echipa băcăuană a căzut de loc de play-out după etapa a 14-a, se află pe 7, cu 19 puncte, cu unul mai puțin față de Rapid CFR Suceava, ultima echipă care prinde play-off-ul.

Sâmbătă, de la ora 14:00, în etapa a 15-a, SC Bacău va juca la Brăila, cu Dacia Unirea.

În altă ordine de idei, Deșteptarea anunță că, tot astăzi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a fost în control la stadionul „Letea”, „casa” echipei SC Bacău în acest sezon de Liga 2.

Marius ANGHEL 16 Nov. 2015, 17:45 Campionat
Pe aceeași temă