Decizii la Miercurea Ciuc în situație de criză de coronavirus. Ce au hotărât harghitenii în ședința cu părinții

Marius ANGHEL 16 Mar. 2020, 20:18 Campionat
Decizii la Miercurea Ciuc în situație de criză de coronavirus.** Ce au hotărât harghitenii în ședința cu părinții

Conducerea FK Csikszereda a avut, duminică, ședința „Ce urmează” cu părinții copiilor de la centrul clubului. Gruparea din Miercurea Ciuc a luat decizii în această situație de urgență dictată în România din cauza coronavirusului, în care activitatea sportivă a fost suspendată cel puțin până la finalul lunii martie. Președintele Zoltan Szondy va anunța în fiecare vineri seară informații despre reluarea sau nu a pregătirii jucătorilor lui Valentin Suciu.

Pe lângă copii și juniori, și jucătorii echipei de seniori au primit liber în această perioadă de la antrenamente, după ce campionatul Ligii 2 a fost suspendat de FRF cel puțin până la finalul lunii martie. Elevii lui Valentin Suciu nu vor reveni la pregătire până vineri, zi în care președintele Zoltan Szondy va anunța prelungirea sau încheierea vacanței forțate.

Iată deciziile luate de FK Csikszereda în urma ședinței de duminică:

„- FK Csikszereda va permite jucătorilor de fotbal să stea acasă începând cu 15 martie 2020;
– juniorii primesc un program individual de antrenament, deoarece pregătirea este foarte importantă pentru noi. Am dori să vă rugăm să respectați cu strictețe aceste programe de formare;
– FK Csikszereda, pe baza informațiilor primite, trimite o notificare în săptămâna următoare în fiecare vineri seară

Pe scurt, pe baza situației de sănătate din Miercurea Ciuc, a pregătirii personalului nostru și a echipamentului unității noastre, am întreprins funcționarea în continuare a FK Csikszereda, Colegiul Academiei de Fotbal din Secuime. Înțelegem pe deplin preocupările părinților, iar sănătatea copiilor este primordială. Sperăm că epidemia s-a încheiat, situația informațiilor confuze, contradictorii, veștile înfricoșătoare vor fi rezolvate cât mai curând posibil, iar elevii noștri vor reveni la școală. Între timp, urăm tuturor sănătate bună!”

FK Csikszereda se află pe locul 17, retrogradabil, după 24 de etape desfășurate în acest sezon de Liga 2, cu 22 de puncte.

Foto: FK Csikszereda

Marius ANGHEL 16 Mar. 2020, 20:18 Campionat
Pe aceeași temă