Debut perfect pentru Daniel Iancu

Mihai Andries 31 Mar. 2013, 17:15 Campionat
Debut perfect pentru Daniel Iancu

La debutul cu Damila în eșalonul secund, mijlocașul stânga al Damilei, Daniel Iancu (20 ani) a reușit să înscrie, la doar câteva minute după ce fusese introdus pe teren de antrenorul Claudiu Niculescu. Deși a jucat doar 10 minute, tânărul mijlocaș de bandă a lăsat o impresie foarte bună, dovedind că are multe calități. Cu doi ani în urmă, Iancu mai evoluase câteva minute în Liga a II-a pentru CSM, într-un joc la Oradea.

„Nu putea exista un debut mai frumos, eu am fost bucuros că am intrat, dar golul m-a făcut foarte fericit. Cred că este meritul lui Ad.Popa, el a făcut faza, cred că oricare marca dacă era în locul meu. Sunt bucuros că prin golul meu am ajutat și eu echipa. Am sărbătorit prima mea reușită în Liga a II-a alături de colegii mei” a spus Iancu.

În tur, mijlocașul nu a apucat să joace nici un minut, fiind ținut pe tușă și de o accidentare. „Am avut răbdare, aștept de mult timp momentul aceasta, să intru și să dau gol. Sper să o țin în continuare tot așa și să am evoluții cât mai bune, iar echipa să își îndeplinească visul, să promoveze” a mai afirmat Iancu.

Articol de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 31 Mar. 2013, 17:15 Campionat
Pe aceeași temă