„Cu puțină luciditate și șansă în plus am fi putut câștiga”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 17:43 Campionat

Luceafărul sub comanda lui Călin Moldovan rămâne neînvinsă în compania „Bătrânei Doamne” și după meciul de sâmbătă dimineață. Confruntarea s-a rezumat la un joc echilibrat, presărat cu puține ocazii clare de-o parte și de alta, încheiată, până la urmă, cu o remiză „albă”.

Tehnicianul orădenilor consideră că elevii săi au dat aproape totul pe gazon și chiar ar fi putut câștiga partida. „Știam că ne așteaptă un meci greu, împotriva unei echipe cu fotbaliști buni, care-și permite să spere la mai mult în acest sezon. Până la urmă, cred că după raportul ocaziilor clare ne putem declara nemulțumiți de rezultat. Chiar dacă nu am câștigat, vreau să-mi felicit jucătorii pentru efort și atitudine”, a spus Moldovan la finalul disputei cu arădenii.

Acesta mai știe și ce i-a lipsit formației sale pentru a lua toate punctele din meciul cu „Bătrâna Doamnă”. „Cu puțină luciditate și șansă în plus am fi putut câștiga. Când trimiți balonul în transversală în minutele de prelungire și te gândești că dacă balonul s-ar fi dus cu un centimetru mai jos luai totul din această partidă, e puțin dureros”, a adăugat fostul fundaș al Brașovului.

Oarecum surprinzător, Moldovan a lăsat în tribună trei nume importante din lotul său. Pocian, Muntean și Svarczkopf nu s-au regăsit pe foaia de joc a partidei cu UTA, cel mai probabil ei plătind tribun prestației slabe în derby-ul local cu FC Bihor.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 17:43 Campionat
Pe aceeași temă