Cu Bic în mare formă, FC Bihor a surclasat pe FC Argeș

30 Apr. 2012, 10:00 Campionat

Formația FC Bihor s-a impus, duminică, pe teren propriu cu 3-0 în fața piteștenilor de la FC Argeș, în etapa a XXIV-a a Ligii a II-a.

Echipa bihoreană a făcut unul dintre cele mai bune jocuri din actuala ediție de campionat. Tânărul jucător Ovidiu Bic a influențat decisiv rezultatul întâlnirii, el fiind aplaudat intens de publicul spectator. Atacantul a modificat prima dată tabela, în minutul 22, cu un șut de la 14 metri și tot el a închis-o în minutul 48, în urma unei frumoase combinații cu Andrei Florean. Golul al doilea al FC Bihor a fost marcat de Florean, în minutul 26, cu un șut de la 12 metri, în urma unei lovituri de colț.

În ciuda ambiției de a-și adjudeca cele trei puncte la Oradea, jucătorii piteșteni nu s-au regăsit decât în primele 10 minute. După acestea, au fost dominați clar de fotbaliștii echipei gazdă, pe lângă cele 3 goluri înscrise, elevii lui Gheorghe Ghiț ratând și alte ocazii bune de a marca.

În final s-a arătat și un cartonaș roșu, primit de căpitanul gazdelor, Sergiu Oltean, pentru al doilea galben, în minutul 90.

În meciul cu piteștenii, pentru FC Bihor au jucat: A. Popescu – Zanardini, Oltean (cpt – min. 90 eliminat), Petrache, Lupu – Coroian, Selagea (min. 66 M. Popa), Sorian, Bic – Sulea (min. 53 Birtalan), Florean (min. 76 Bârză).

„A fost un meci reușit astăzi, cu un rezultat foarte bun. Sunt mulțumit că am reușit să marcăm trei goluri și să învingem o formație din prima parte a clasamentului”, a declarat după joc antrenorul echipei orădene Gheorghe Ghiț, care l-a remarcat și el pe tânărul Ovidiu Bic pentru prestația avută.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA MECIUL FC BIHOR – FC ARGEȘ

În celălalt meci de duminică, din etapa a XXIV-a, Alro Slatina a învins pe teren propriu Mureșul Deva cu scorul de 5-0, astfel că FC Bihor, cu 33 de puncte, rămâne pe poziția a 9-a a clasamentului.

În etapa următoare, „roș-albaștrii” vor juca la București, cu Juventus Colentina.

Foto: Bihoreanul

30 Apr. 2012, 10:00 Campionat
Pe aceeași temă