CSMS a făcut show cu „desculții” de la Snagov

05 Apr. 2012, 19:12 Campionat
CSMS a făcut show** cu

• CSMS Iasi – FC Snagov 5-0 (3-0), in etapa 19 a Seriei I, din liga secunda la fotbal • Iesenii au intalnit un adversar care se va retrage probabil din campionat si au reusit sa obtina un succes confortabil • Marjanovic a reusit o dubla, Onofras, Herghelegiu si Cl. Tudor trecandu-si si ei numele pe lista marcatorilor • CSMS a redus la doar trei puncte distanta fata de Delta Tulcea, principala contracandidata la promovarea in Liga I • Etapa viitoare, sambata, CSMS joaca in deplasare cu revelatia Calatis Mangalia

In sfarsit si-a gasit si CSMS Iasi un adversar caruia sa-i poata marca o „caruta” de goluri. Fotbalistii ieseni au invins pe FC Snagov cu scorul de 5-0, la capatul unei evolutii bune, facilitata insa de criza pe care o traverseaza formatia ilfoveana. In fata a doar 1500 de spectatori, jucatorii lui Ionut Popa au intalnit un adversar care se va retrage probabil din campionat si au reusit sa obtina un succes confortabil.

Inceputul de meci a fost insa echilibrat, cu un plus insa pentru gazde care au ratat doua ocazii bune de a deschide scorul prin Onofras si Claudiu Tudor. In minutul 17, Onofras a centrat perfect de pe dreapta, iar varful Marjanovic, venit perfect din spate, a inscris simplu din 6 metri. Publicul a inghetat 5 minute mai tarziu, cand Hanca a scapat singur cu Balan, dar a fost blocat de portarul iesean.

A urmat o perioada echilibrata de joc, iar iesenii au reusit sa dea lovitura in finalul primei reprize cand au punctat chiar de doua ori pentru un 3-0 linistitor la pauza. Mai intai, in minutul 42, Badic centreaza perfect din stanga, iar Onofras inscrie cu capul din 6 metri. In ultimul minut al primei reprize, Vladu centreaza impecabil de pe stanga, iar Marjanovic reuseste dubla, cu o executie eleganta (s-a debarasat de fundasul advers in careu si a marcat cu un sut simplu din 8 metri).

Rezumatul VIDEO

Din acest moment ilfovenii au cazut de tot, iar dupa pauza, CSMS a mai punctat de doua ori, ratand si cateva ocazii mari prin Herghelegiu, Gado sau Vladu. Herghelegiu a facut 4-0 in minutul 61, dupa un lob frumos peste portar, din marginea careului de 16 metri. Acelasi atacant iesean a creat si faza golului 5: in minutul 78 a scapat singur cu portarul Macelaru si a fost faultat clar in careu. Arbitrul a dictat corect penalty si eliminare pentru Macelaru.

Cum antrenorul George Dumitru efectuase deja toate cele trei schimbari, in poarta a intrat un jucator de camp, Adrian Ganea, care nu a putut insa para executia buna a lui Claudiu Tudor. Inaintea acestei faze, arbitrul Bogdan Anghelinei a produs rumoare in tribune cand in minutul 62 a acordat usor un penalty pentru oaspeti, dar a revenit asupra deciziei dupa ce s-a consultat cu asistentul Marius Marchidanu.

Cu acest succes reconfortabil, CSMS a redus la doar trei puncte distanta fata de Delta Tulcea, principala contracandidata la promovarea in Liga I.

Sursa: Bună Ziua Iași

05 Apr. 2012, 19:12 Campionat
Pe aceeași temă