CSM Reșița nu ia punct nici din deplasarea de la Metaloglobus. Doană: „Penalty-ul a fost acordat prea ușor. Asta este, mergem înainte”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2019, 16:06 Campionat

CSM Reșița nu s-a ales cu niciun punct din deplasarea de la București, acolo unde, în cartierul Pantelimon, sâmbătă, a întâlnit-o pe Metaloglobus în etapa a 13-a a Ligii 2. Rosso-nerii i-au dat o replică bună echipei lui Marius Măldărășanu, însă a comis-o în prelungiri, când Duminică a fost faultat în careu, iar Claudiu Herea a transformat penalty-ul și a adus victoria cu 1-0.

Reșița nu poate, astfel, să lege două victorii consecutive, după ce miercuri trecuse cu 2-1 de SCM Gloria Buzău, cu gol marcat de ea, de această dată, în prelungiri. De altfel, echipa din Valea Domanului nu are niciun succes obținut în meciurile desfășurate în deplasare în acest campionat, din cinci jocuri adunând doar două puncte.

La finalul jocului de la București, antrenorul Leontin Doană a spus că penalty-ul a fost dictat prea ușor și că jucătorii săi n-ar fi meritat să piardă.

„Am fost foarte aproape să obținem un punct, după un joc bun, după părerea mea. Și eu am o echipă bună, am jucat foarte bine, dar, din păcate, a venit minutul 90+2… Nu știu dacă se putea da 11 metri, nu vreau să comentez, dar cred că a fost acordat prea ușor. Felicit băieții pentru joc, pentru atitudine, dar, din păcate, nu luăm niciun punct după un joc bun. Ene s-a accidentat, iar la pauză a trebuit să-l schimb. A simțit ceva pe coapsă. Ă‚sta este lotul, cu el mergem până la capăt.

Cred că este al șaptelea sau al optulea joc în care pierdem pe final sau din fază fixă. Păcat, păcat pentru jocul nostru, dar asta este, mergem înainte, nu avem ce face. Ne așteaptă un meci foarte greu acasă, cu UTA Arad, și trebuie să-l pregătim cum se cuvine. Noi jucăm meci de meci la victorie, nu contează că-i UTA sau, eu știu, Gloria Buzău. Jucăm să câștigăm, avem nevoie de puncte”, a spus Doană pentru Radio Reșița.

Cu 15 puncte acumulate în 12 meciuri în 13 etape desfășurate în Liga 2, CSM Reșița a căzut pe locul 15, ultimul care asigură menținerea în acest eșalon. În runda următoare, formația bănățeană joacă duminică, de la ora 12:30, pe teren propriu, cu UTA.

Foto și video: Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Marius ANGHEL 20 Oct. 2019, 16:06 Campionat
Pe aceeași temă