CSM Reșița le-a prelungit vacanța forțată jucătorilor. Bobar: „Așteptăm să vedem ce se întâmplă”

Marius ANGHEL 16 Mar. 2020, 11:41 Campionat
CSM Reșița le-a prelungit vacanța forțată jucătorilor.** Bobar:

CSM Reșița și-a prelungit vacanța forțată, luată din cauza pandemiei de coronavirus. Inițial, clubul bănățean le dăduse liber jucătorilor până marți, însă, acum, a decis să îi lase acasă cel puțin până la finalul săptămânii care tocmai a început. Se așteaptă noi directive din partea FRF, care joia trecută anunțase suspendarea tuturor competițiilor fotbalistice până la finalul lunii martie.

„Trebuia să începem mâine antrenamentele, dar am hotărât, împreună cu Dorinel Munteanu și ceilalși din staff, să amânăm până vineri cel puțin. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Dorinel le-a făcut program jucătorilor și se pregătesc acasă. Nu știm ce se va întâmpla mai departe. Mâine e ședință la FIFA și probabil FRF ne va anunța… În momentul de față, nu avem ce comenta. Avem jucători din toată țara și era riscant să-i aducem la Reșița”, a comentat, pentru Liga2.ro, președintele clubului din Valea Domanului, Cristian Bobar.

Directorul tehnic al echipei Rapid, Dan Alexa, a spus, la ProSport LIVE, că a auzit că fotbalul românesc va reîncepe minimum la 1 mai, deci încă o lună în plus urmând a se sta, față de cum a anunțat inițial FRF.

După 24 de etape, CSM Reșița ocupă locul 15, ultima care asigură menținerea în Liga 2, cu 24 de puncte, tot atâtea câte are și echipa de sub ea, Concordia Chiajna.

Marius ANGHEL 16 Mar. 2020, 11:41 Campionat
Pe aceeași temă