CSM Reșița începe returul pe Cluj Arena. Dorinel Munteanu are un mesaj pentru jucătorii săi înainte de meciul cu „U” Cluj: „După joc sper că mă voi uita în ochii lor”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2019, 13:22 Campionat
CSM Reșița începe returul pe Cluj Arena.** Dorinel Munteanu are un mesaj pentru jucătorii săi înainte de meciul cu

CSM Reșița începe returul pe un teren unde se câștigă greu. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu joacă sâmbătă, de la ora 15:00, pe Cluj Arena, cu „U” Cluj, în etapa a 20-a a Ligii 2. Bănățenii au nevoie de victorie pentru a spera să încheie anul în afara locurilor retrogradabile.

Dorinel Munteanu: „Orice meci are o încărcătură foarte mare, fiindcă rezultatele ne presează”

Reșița are un singur punct din nouă posibile cu Dorinel Munteanu, după ce runda trecută a înregistrat un 3-3 cu penultima clasată Sportul Snagov, n-a mai câștigat un meci de opt etape, iar în prima rundă a returului dă peste un adversar incomod, unul care își propunea promovarea, însă care e ieșită din acest obiectiv.

„U” Cluj are o serie de șapte meciuri consecutive cu rezultate pozitive, însă în cinci dintre ele a terminat la egalitate. La fel s-a întâmplat și runda trecută, când a încheiat 0-0 pe teren propriu cu ASU Poli.

Dorinel Munteanu își pune speranțe că jucătorii săi vor reușit o prestație bună pe Cluj Arena și îi va putea privi în ochi după meci.

„Am deja două săptămâni de când sunt la echipă și cred că am reușit să-i fac pe jucători să înțeleagă ceea ce-mi doresc de la ei. Mergem încrezători la Cluj și nu va fi un meci ușor. Pentru noi, orice meci are o încărcătură foarte mare, fiindcă rezultatele ne presează, rezultatul este rodul muncii noastre. Din punctul de vedere al lotului, nu avem probleme medicale, în afară de Milorad Banac, care a făcut o ruptură și este scos din echipă, din ecuație pentru acest joc. Am jucători care au ce să demonstreze și trebuie să demonstreze. Le acord încredere și după joc sper că mă voi uita în ochii lor și voi fi mulțumit de prestația lor din teren.

„U” Cluj este o echipă care are și ea o foarte mare presiune. Noi mergem încrezători. Ideal ar fi să obținem trei puncte, pentru a începe bine acest retur de campionat, dar ne mulțumim și cu un punct. Îmi doresc un echilibru la nivelul lotului și am stabilit cu conducerea că, în iarnă, ne vom întări cu câțiva jucători. Cred că s-au pierdut foarte multe puncte pe final de joc din cauza lipsei de experiență din echipă. De aceea îmi doresc jucători cu experiență. Mă bazez pe tineri și le voi da încredere. Avem tineri foarte valoroși. Ne dorim să formăm o echipă solidă și să rămânem în Liga 2″, a declarat, citat de Caraș Online, Munteanu despre meciul cu „U” Cluj.

CSM Reșița va fi încurajată la Cluj-Napoca de o galerie formată din aproximativ 50 de suporteri.

Dragoș Săulescu: „Sper să facem o surpriză la Cluj. Și în prima etapă i-am bătut”

În meciul tur, în Valea Domanului, CSM Reșița a câștigat cu 2-0 cu „U” Cluj, prin golurile marcate de Marco Ehmann (34) și Bruno Vasiu (75).

„Sper să facem o surpriză la Cluj. Și în prima etapă i-am bătut cu 2-0, când nu se aștepta nimeni. Mergem să jucăm fotbal, pentru că nu avem altă soluție pentru a ieși din pasa asta”, a spus și Dragoș Săulescu, golgheterul echipe cu 5 goluri.

În acest moment, înaintea startului returului, „U” Cluj se află pe locul 11, cu 23 de puncte, iar CSM Reșița e pe poziția a 17-a, retrogradabilă, cu 17 puncte.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Caraș Online

Marius ANGHEL 29 Nov. 2019, 13:22 Campionat
Pe aceeași temă