CSM Râmnicu Vâlcea câștigă cu emoții meciul cu Metalul Reșița. Pelici: „Am tremurat pe final”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 21:25 Campionat
CSM Râmnicu Vâlcea câștigă cu emoții meciul cu Metalul Reșița.** Pelici:

Tehnicianul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, regretă că formația sa nu a câștigat mai detașat jocul cu Metalul Reșița, ratând multe ocazii de a se desprinde la un scor mai concludent. Vâlcenii au câștigat cu 3-2 meciul de sâmbătă din etapa a doua a Ligii 2, Seria 2, și au obținut primele puncte din acest sezon.

„Felicit echipa mea pentru ambiția de care a dat dovadă, am plecat din nou de la 0-1, mă bucur că am avut puterea să revenim și să câștigăm. La 3-1, am avut nenumărate ocazii mari, ne puteam desprinde. Victoria este meritată după numărul ocaziilor, cu mai multă claritate la finalizare, putea fi un scor care să ne scutească de emoțiile finalului de joc, am strâns din dinți la fiecare minge aruncată spre careul nostru, am tremurat pe final. Cred că urcarea lui Stoica la mijloc a fost o găselniță bună, Dumitrașcu nu era refăcut psihic după eșecul de la Caransebeș, trece prin perioadă mai nefastă, dar eu sunt sigur că va fi din nou om de bază și îl văd curând la Liga I” a spus antrenorul CSM-ului.

În timpul conferinței, Alex Pelici și-a cerut scuze galeriei CSM-ului, pentru că jucătorii nu au salutat la finalul eșecului de la Caransebeș suporterii care au mers sute de kilometri pentru a încuraja echipa. „Le mulțumesc celor care au venit să ne susțină. În numele echipei, cer scuze membrilor galeriei pentru comportamentul nostru lipsit de fair-play la Caransebeș, din cauza supărării mari, la sfârșitul jocului, nu am avut bunul simț să mergem să îi salutăm, pentru kilometrii parcurși. Sper să le treacă supărarea și să îi recompensăm cu puncte, îi asigurăm de toată aprecierea noastră și le mulțumim pentru ce fac pentru noi”, a mai spus Pelici.

Altfel, tehnicianul echipei CSM va deveni joi, tată și așteaptă fericitul eveniment cu nerăbdare. Soția sa, Roxana Boian va naște între două jocuri importante, jocul de cupă cu Mediaș și deplasarea la Oradea. „Va fi o săptămână cu totul specială pentru mine, băiețelul meu vine joi pe lume, sper să fie o săptămână fericită, să ne bucurăm și de puncte, iar în plan personal, să mă bucur de venirea pe lume sănătos a copilului meu. E un lucru pe care mi l-am dorit foarte mult. Numele lui va fi Mihai Alexandru. Trebuie să mă gânesc și la copilaș, are nevoie de mine sănătos, nu cu tensiunea la maxim”, a spus antrenorul vâlcean, Alexandru Pelici.

CSM RÂMNICU VÂLCEA – METALUL REȘIȚA 3-2
I. Stoica 26, Neagoe 37, Staicu 51 / Feher 17, Cl. Ionescu 82

CSM: Fildan – Tomozei, Pîrvulescu, Cucui, A. Marin – A. Neagoe, I. Stoica – Vasile, Ludușan (R. Georgescu 67), Firțulescu (Bg. Geantă 73) – M. Staicu (Iordache 83). Antrenor: Alexandru Pelici

Metalul: Zimmermann – R. Cristian, Nogo, I. Popescu, Anițoiu – M. Chițu (Săndescu 90), Feher – Bloju (Muselin 43), Ponoran (Krkelic 65), I. Szabo – Cl. Ionescu. Antrenor Marian Pană

Stadion: Municipal Zăvoi, Spectatori: 300, Arbitri: Dan Botescu (București) – Romică Bârdeș (Pitești), Mihăiță Necula (București)

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 21:25 Campionat
Pe aceeași temă