CSM rămâne fără victorie în deplasare: „Dacă egalam, putem chiar câștiga!”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2013, 16:37 Campionat
CSM rămâne fără victorie în deplasare:**

Antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu este mulțumit de evoluția echipei sale doar din ultimele 20 de minute ale jocului de la Târgu Mureș, scor 1-3.

„Dacă reușeam să egalăm la bara lui Briceag, cred că puteam câștiga la Târgu Mureș, am fi întors rezultatul. Dar, așa a fost istoria jocului, nu mai putem schimba nimic. Deplasările rămân complexul nostru, nu reușim să câștigăm”, a spus Niculescu.

Niculescu are toate motivele să fie nemulțumit de primele 75 de minute ale jocului, în care CSM nu a arătat mai nimic în faza ofensivă. „Sunt nemulțumit de echipa mea până la 0-2, după care am revenit și am jucat cum trebuia să o facem de la început, am avut ocazii importante, puteam egala. Am mai spus, o etapă este pentru noi, una invers. Am luat un gol din fază fixă, unul din penalty și unul în prelungiri, când ne-au prins descoperiți” a mai spus Niculescu.

În urma eșecului cu ASA, CSM Râmnicu Vâlcea a căzut pe locul 6 în clasament. Echipa lui Claudiu Niculescu nu a reușit să câștige niciun joc în deplasare în acest sezon, în care a acumulat doar două puncte din patru meciuri. Golul lui Lircă de la Târgu Mureș este primul marcat de CSM în deplasările din acest campionat.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 27 Oct. 2013, 16:37 Campionat
Pe aceeași temă