CSM rămâne fără victorie în deplasare: „Dacă egalam, putem chiar câștiga!”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Oct. 2013, 16:37 Actualizat: 27 Oct. 2013, 16:41 Campionat
CSM rămâne fără victorie în deplasare:  „Dacă egalam, putem chiar câștiga!”

Antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu este mulțumit de evoluția echipei sale doar din ultimele 20 de minute ale jocului de la Târgu Mureș, scor 1-3.

„Dacă reușeam să egalăm la bara lui Briceag, cred că puteam câștiga la Târgu Mureș, am fi întors rezultatul. Dar, așa a fost istoria jocului, nu mai putem schimba nimic. Deplasările rămân complexul nostru, nu reușim să câștigăm”, a spus Niculescu.

Niculescu are toate motivele să fie nemulțumit de primele 75 de minute ale jocului, în care CSM nu a arătat mai nimic în faza ofensivă. „Sunt nemulțumit de echipa mea până la 0-2, după care am revenit și am jucat cum trebuia să o facem de la început, am avut ocazii importante, puteam egala. Am mai spus, o etapă este pentru noi, una invers. Am luat un gol din fază fixă, unul din penalty și unul în prelungiri, când ne-au prins descoperiți” a mai spus Niculescu.

În urma eșecului cu ASA, CSM Râmnicu Vâlcea a căzut pe locul 6 în clasament. Echipa lui Claudiu Niculescu nu a reușit să câștige niciun joc în deplasare în acest sezon, în care a acumulat doar două puncte din patru meciuri. Golul lui Lircă de la Târgu Mureș este primul marcat de CSM în deplasările din acest campionat.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Oct. 2013, 16:37 Actualizat: 27 Oct. 2013, 16:41 Campionat
Pe aceeași temă