CSM pierde la Pâncota, deși a jucat în superioritate. Pelici: „Experiența lui Bebe Mitu a făcut diferența”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Apr. 2015, 18:15 Actualizat: 18 Apr. 2015, 18:16 Campionat
CSM pierde la Pâncota, deși a jucat în superioritate.  Pelici: „Experiența lui Bebe Mitu a făcut diferența”

Chiar dacă nu a utilizat chiar formula ideală de echipă, Alexandru Pelici nu a făcut prea multe modificări în meciul de la Pâncota al CSM-ului, scor 0-1. Chiar și așa, echipa sa a suferit destul de mult în prima jumătate de oră, ieșind mai mult la joc de abia după ce s-a aflat în superioritate numerică pe teren.

Irimia a avut câteva intervenții bune, pentru ca Mitu să fie responsabil cu golul ce i-a condamnat pe vâlceni la înfrângere. „Vreau să îi mulțumesc domnului Popa pentru declarațiile frumoase făcute despre mine înaintea acestei partide. Totodată, îl felicit pentru victorie, pentru ziua dumnealui care a fost ieri. Noi jucăm în continuare și vrem să dăm credit celor care au jucat mai puțin până acum, dar și tinerilor pe care vrem să vedem dacă ne putem baza din vară. A fost un joc disputat, aprig, cu o tensiune mare asupra rezultatului pentru cei din Pâncota. Noi am vrut să scoatem maximum, am avut penalty ratat, multe atacuri în superioritate, am avut și un om în plus, dar nu am știut să profităm. Mai mult, a existat și acea nesincronizare în defensivă, iar experiența lui Bebe Mitu a făcut diferența”, consideră Alex Pelici, care s-a salutat călduros și cu fostul antrenor al „șoimilor”, Dan Cuedan, prezent și el la partida din această dimineață.

CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut la Pâncota, scor 0-1 cu Șoimii, și le-a permis arădenilor să își țină vii speranțele pentru evitarea ultimului loc din play-out-ul Seriei a II-a. Cum FC Bihor a câștigat la Caransebeș cu 2-1, ultimele trei clasate sunt despărțite de câte un punct fiecare: FC Caransebeș are 22 de puncte, FC Bihor are 21, iar Șoimii e ultima cu 20. CSM e salvată matematic de retrogradare cu cele 30 de puncte pe care le are în acest moment. Până la finalul play-out-ului mai sunt trei etape.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Apr. 2015, 18:15 Actualizat: 18 Apr. 2015, 18:16 Campionat
Pe aceeași temă