CSM, defilare la pas cu Olimpia Satu Mare

Mihai Andries 04 Nov. 2013, 12:44 Campionat

Cu Samson și Deaconescu suspendați, antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu a apelat la o soluție inedită în flancul drept al defensivei, unde l-a reprofilat pe Cataramă pentru meciul cu OIimpia Satu Mare.

CSM a deschis scorul în minutul 11, când un șut imprecis din flancul drept a ajuns cu șansă la Arnăutu, acesta a continuat faza deși a fost faultat în careu de un apărător  și a înscris. Au urmat apoi două ocazii imense ale lui Bărbulescu și Ad. Popa, din situații foarte clare. Vâlcea s-a desprins în minutul 35, când Negruț a fost faultat pe linia careului mare și s-a dictat penalty, care a fost transformat impecabil de Codruț Lircă.

CSM a controlat și partea secundă și lovitura de cap a lui Ionuț Stoica  a lovit transversala porții oaspeților. La doar două minute după ce a fost introdus pe teren, Dani Iancu a scos un penalty, acesta fiind faultat în momentul în care se demarcase pentru a fructifica centrarea lui B.Geantă. Coduț Lircă nu a avut emoții nici acum, ducând scorul la 3-0, un rezultat conform cu aspectul jocului.

CSM RÂMNICU VÂLCEA  – OLIMPIA SATU MARE 3-0 (2-0)
Arnăutu”11, Lircă ”35, ”77 – ambele din penalty

Matache – Cataramă, Pârvulescu, I. Stoica (cpt.), Briceag – Cârstoiu, Lircă (Al. Neagu ”84) – Ad. Popa, Bărbulescu, Sg. Negruț (D. Iancu ”76) – Arnăutu (B. Geantă ”65)
Antrenor Claudiu Niculescu

Șuta (cpt.) – D. Muntean, Bălău (Fl. Mureșan ”46), C. Ene, Iuhas (Hanuș ”64) – Micaș (Cr. Molnar ”46), Svarczkopf, Villand, P. Dragoș – Lemac, Feier
Antrenor: Tiberiu Csik

Stadion: Municipal (Râmnicu Vâlcea); Spectatori: 1.000; Arbitru: Nicolae Cătălin Botaș (Timișoara); Asistenți: Ciprian Florin Danșa (Oradea) și Gero Szabo (Cluj-Napoca)

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto: Dan LIXANDRU

Mihai Andries 04 Nov. 2013, 12:44 Campionat
Pe aceeași temă