CS Mioveni își face speranțe la Liga 1. Argeșenii au trecut de CS Balotești și sunt la doar o victorie de locul promovabil direct. VIDEO | Reacția lui Pelici

Marius ANGHEL 27 Mar. 2017, 13:31 Campionat
CS Mioveni își face speranțe la Liga 1.** Argeșenii au trecut de CS Balotești și sunt la doar o victorie de locul promovabil direct. VIDEO | Reacția lui Pelici

CS Mioveni se menține cu șanse reale în lupta pentru promovare, după victoria de sâmbătă, de pe propriul teren, cu CS Balotești, una dintre formațiile care se luptă pentru evitarea retrogradării. Galben-verzii s-au impus cu 3-0 și au urcat pe locul 5, cu 44 de puncte acumulate în cele 24 de meciuri disputate în 26 de etape. A doua clasată pe locul promovabil direct, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, are cu trei puncte mai mult, însă și un meci mai puțin disputat.

Argeșenii au făcut un meci destul de bun, iar în afară de cele trei goluri marcate, și-au trecut în cont și alte ocazii mari. Jucătorii lui Alexandru Pelici au deschis scorul cu patru minute înainte de finalul primului mitan, prin fundașul Ionuț Stoica, ce a trimis în poartă o lovitură de colț executată de Florescu.

După revenirea de la cabine, Mioveniul putea majora diferența pe tabelă, însă șutul lui Ga­lan s-a oprit în bară. Cu zece mi­nute înainte de finalul celor 90 de minute, Mioveniul a scăpat definitiv de emoții prin Marius Galan, care a marcat cu un șut din interiorul careului. Staicu a închis tabela cu cinci minute înainte de final, după o centrare de manual a lui Tirică.

În urma acestui succes, CS Mioveni a ajuns la doar două lungimi de o­cupanta locului secund, promovabil în prima ligă, care este ocupat de Sepsi Sfântu Gheorghe. Dacă argeșenii vor avea și de acum încolo același parcurs bun din ultime­le e­tape, galben-verzii vor deveni o candidată serioasă la promovare.

Următorul meci oficial îl vor avea miercuri, de la ora 18:30, când galben – verzii vor întâlni pe stadionul Orășenesc, în sferturile de finală ale Cupei României, pe FC Voluntari. În campionat, CS Mioveni stă în etapa a 27-a, deoarece ar fi trebuit să joace cu ACS Berceni. În schimb, CS Balotești întâlnește sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, pe FC Brașov.

CS MIOVENI – CS BALOTEȘTI   3-0
I. Stoica 41′, M. Galan 80′, M. Staicu 85′

F. Croitoru – Tirică, Vișa, I. Stoica, Tomozei – Boboc, M., Galan – A. Popa (Biceanu 61′), Ed. Florescu (Iamandi 70′), Ayza (cpt.) – Nilă (M. Staicu 38′)
Rezerve neutilizate: Bg. Preda – Șchiopu, Andr. Neagoe, C. Năstăsie
Antrenor: Alexandru Pelici

Iordan – C-tin Dedu, Flămânzeanu, Marciuc, Mirescu – P. Ioniță (Val. Niculae 59′), Antoche (Dicu 72′) – Cl. Herea (cpt.), M. Neagu (Val. Andrei 66′), A. Gojnea – Eug. Nica
Rezerve neutilizate: Fulga – Andr. Răuță, N. Filip, Rontea
Antrenor: Augustin Călin

Stadion: Orășenesc (Mioveni); Arbitru: Dorin Petru Voina (Reșița); Asistenți: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) și Răzvan Constantin Nistoran (Reșița).

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)
Video: Argeș Sport
Foto: Gazeta de Mioveni

Marius ANGHEL 27 Mar. 2017, 13:31 Campionat
Pe aceeași temă