CS Mioveni își apără seria de invincibilitate cu Csikszereda. Ce spun argeșenii înaintea meciului cu ciucanii și despre faptul că sunt singurii neînvinși în acest sezon

Marius ANGHEL 04 Oct. 2019, 11:39 Campionat

CS Mioveni a rezistat, marțea trecută, la Ploiești, asaltului „lupilor”, unde a remizat cu Petrolul (scor 0-0), și după nouă etape scurse din acest sezon al Ligii 2 continuă să fie ultima echipă neînvinsă. Formația argeșeană antrenată de Marius Stoica are patru victorii și cinci egaluri în acest campionat, iar sâmbătă, de la ora 11:00, joacă pe teren propriu cu FK Csikszereda, echipă care n-a pierdut în ultimele trei meciuri, dar care este într-o situație grea în clasament, pe loc retrogradabil.

CS Mioveni și FK Csikszereda se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, în cadrul etapei a 10-a a Ligii 2. Dacă argeșenii vin după patru remize consecutive, cu Metaloglobus (2-2), UTA (1-1), Călărași (1-1) și Petrolul (0-0), harghitenii n-au pierdut nici ei în ultimele trei jocuri, cumulând o victorie, 1-0 cu Snagov și două remize, 2-2 cu Ripensia și 1-1 cu „U” Cluj.

Marius Stoica despre meciul cu Csikszereda: „Pun probleme oricărui adversar”

Înaintea acestui joc, antrenorul Mioveniului, Marius Stoica, și jucătorii Marian Șerban și Daniel Celea, au transmis că vor să continue seria de invincibilitate, dar să o încheie pe cea a remizelor consecutive. Galben-verzii nu i-au în calcul contra ciucanilor decât victoria. „Principalul”, de exemplu, crede că locul pe care îl ocupă Csikszereda în acest moment nu e conform cu fotbalul pe care îl practică.

„Ca în fiecare săptămână, ne așteaptă câte un meci dificil. Acesta este un nou examen pentru noi. Avem în față un adversar care trebuie respectat prin aspectul jocului prestat până acum. Chiar dacă nu au adunat atât de multe puncte, jocul lor nu arată ca rezultatele obținute. Pun probleme oricărui adversar pentru că formează o echipă organizată și au un antrenor care pune accentul pe tactică. Am avut un amical cu ei în această vară, așa că pot spune că ne cunoaștem. Trebuie să fim atenți și să obținem o victorie”, a spus Marius Stoica.

Daniel Celea: „Vrem să mai urcăm în clasament, să fim acolo sus, în top, pe podium”

Mijlocașul Marian Șerban (19 ani) se așteaptă, la rândul său, la un meci dificil cu formația din Miercurea Ciuc. „Este o partidă grea, cu o echipă care nu a început așa bine. Noi avem deja două egaluri consecutive acasă și trebuie să câștigăm acest meci. Suntem singura echipă neînvinsă din campionat și vrem să rămânem așa în continuare”, a spus Șerban, care patru prezențe în tricoul Mioveniului în acest sezon.

Fundașul Daniel Celea (24 de ani) vrea Mioveniul mai sus în clasament. „Sâmbătă trebuie neapărat să câștigăm acest meci. Avem aceste două meciuri precedente terminate acasă la egalitate și vrem să mai urcăm în clasament, să fim acolo sus, în top, pe podium. Nu ne gândim decât la cele trei puncte puse în joc”, a declarat Celea. Acesta are opt meciuri desfășurate în acest campionat.

Înaintea desfășurării etapei a 10-a a Ligii 2, CS Mioveni se află pe locul 4, cu 17 puncte, în timp ce FK Csikszereda e pe poziția a 16-a ultima retrogradabilă, cu 9 puncte. Meciul de la Mioveni dintre cele două echipe are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Jocul de la Mioveni nu va fi transmis de vreo televiziuni și va putea fi urmărit LIVE-TEXT pe Liga2.ProSport.ro. Clubul Csikszereda va filma și va transmite online partida pe canalul ei de YouTube, cu comentariu în limba maghiară. Echipa din Miercurea Ciuc a obținut aprobare de la conducerea CS Mioveni și de la FRF pentru a transmite acest joc.

Intrarea la stadion a spectatorilor va fi liberă.

Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 04 Oct. 2019, 11:39 Campionat
Pe aceeași temă