CS Mioveni, incapabilă să înscrie: „Ne lipsește luciditatea în treimea adversă, există un blocaj”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 15:39 Campionat
CS Mioveni, incapabilă să înscrie:**

Nici măcar imboldul revenirii pe propriul stadion, după o pauză de mai bine de un an de zile, nu le-a dat puterea jucătorilor echipei CS Mioveni să-și revină din parcursul prost pe care-l au în meciurile oficiale din acest an. Degeaba au înscris elevii lui Claudiu Niculescu în amicale din această iarnă câte cinci goluri pe meci dacă în acest miniretur nu reușesc să marcheze măcar un singur gol. Argeșenii au ajuns la al treilea joc, al doilea pe teren propriu, în care nu pot da gol, cu atât mai rău cu cât în ultimele 10 minute ale disputei cu FC Caransebeș au jucat în superioritate numerică, la un moment dat chiar cu doi jucători în plus.

Sâmbătă, în etapa a 19, CS Mioveni a remizat 0-0 la revenirea pe stadionul „Orășeneasc”. Au obținut astfel un nou punct chinuit, al doilea dintr-un total de nouă, însă nu au amenințată poziția de play-off, deoarece rezultatele de anul trecut le-a asigurat liniștea în ultimele jocuri ale returului.

„FC Caransebeș este o echipă bine așezată în teren, echipă care merită pe deplin acest punct. Pe final am avut o dominare pe teren, însă una sterilă pentru că nu ne-am creat ocazii și nu am marcat, asta pentru că oaspeții s-au apărat bine. Ne lipsește luciditatea în treimea adversă, nu reușim să găsim o soluție să înscriem. Există un blocaj, identic cu cel de la începutul campionatului. Dacă vom reuși să marcăm, vom elimina acest blocaj. Cred că arbitrul a cam stricat meciul. Au fost greșeli care ne-au avantajat și pe noi, dar și pe cei de la FC Caransebeș”, a spus Caludiu Niculescu la finalul jocului.

Cu toate că se spera la mai mult în acest final se sezon, ba chiar la amenințare poziției de lider a lui ACS Poli, CS Mioveni rămâne pe locul 5 în Seria II, sub Unirea Tărlungeni, și așteaptă play-off-ul în speranța că atacanții își vor face într-un final treaba și vor marca și ei câteva goluri în ultimul meci rămas de jucat din retur, la Șoimii Pâncota, pentru că miercuri vor sta în intermediară, iar sâmbătă vor câștiga cu 3-0 în fața retrasei Fortuna, fără să-și treacă numele pe tabela de marcaj. 

Foto: Gazeta de Mioveni

Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 15:39 Campionat
Pe aceeași temă