CS Mioveni a marcat la Pâncota primul gol din 2015. Niculescu: „Am fost mai agresivi. E o victorie importantă pentru moral”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Mar. 2015, 18:49 Actualizat: 28 Mar. 2015, 18:50 Campionat
CS Mioveni a marcat la Pâncota primul gol din 2015.  Niculescu: „Am fost mai agresivi. E o victorie importantă pentru moral”

CS Mioveni a reușit primul succes din anul 2015 chiar pe terenul divizionarei secunde arădene, Șoimii Pâncota, scor 1-0, datorită golului înscris de Cosmin Năstăsie. A fost o victorie muncită, fiindcă argeșenii au evoluat mai mult de o oră cu un om în minus datorită eliminării lui Ayza pentru proteste.

„A fost un meci de luptă, în care consider că noi am fost mai agresivi decât adversarii noștri. Am făcut un joc bun, chiar dacă am jucat aproape o oră în inferioritate numerică. Am început bine meciul, cu două ocazii clare și acel gol, cred că dacă rămâneam 11 la 11 pe teren, altul ar fi fost scorul final. Sunt mulțumit de băieți, veneam după o perioadă în care nu reușeam să ne descătușăm, nu marcam, pierdeam puncte importante. Dar mă bucur pentru jucătorii mei, e o victorie importantă pentru moral, dar nu și decisivă pentru clasament. Aveam nevoie de această victorie pentru că putem pregăti în liniște play-off-ul, în încercarea de a urca în clasament. Vreau să terminăm pe podium, nu e imposibil acest lucru”, a punctat Claudiu Niculescu.

Arădeanul Calvin Ali Tolmbaye a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Mioveniului în disputa din această dimineață, evolând ca fundaș central. „Îi felicit pe toți, inclusiv pe Calvin pentru acest rezultat. Au depus un efort extraordinar, merită aceste trei puncte”, a declarat Claudiu Niculescu.

Fostul atacant al celor de la Dinamo a făcut referiri și asupra adversarului întâlnit în această dimineață: „Pâncota nu e o echipă de ultimul loc din ceea ce am văzut. Știu foarte bine cum lucrează domnul Popa și se vede munca sa. Sunt convins că nu vor retrograda, cunosc și celelalte formații din serie, ei au jucători de valoare și un antrenor la fel de bun. Le urez baftă!”.

CS Mioveni a încheiat returul pe locul 5 și va juca în play-off, iar Șoimii Pâncota e „lanterna roșie” a Seriei a II-a și va lupta pentru salvarea de la retrogradare în play-out.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Mar. 2015, 18:49 Actualizat: 28 Mar. 2015, 18:50 Campionat
Pe aceeași temă