Cristi Popovici și-a dat demisia după ce SC Bacău a pierdut al șaselea meci consecutiv pe teren propriu. Ce spune tehnicianul

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Nov. 2015, 20:49 Actualizat: 15 Nov. 2015, 20:53 Campionat
Cristi Popovici și-a dat demisia  după ce SC Bacău a pierdut al șaselea meci consecutiv pe teren propriu. Ce spune tehnicianul

Înfrângerea de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, din etapa a 14-a a Ligii 2, l-a determinat pe antrenorul principal al echipei SC Bacău să-și dea demisia. Cristian Popovici și-a anunțat jucătorii la finalul jocului despre decizia sa și a spus că se pune la dispoziția conducătorilor. „îmi dau demisia de onoare, pentru că așa e normal. Sunt din Bacău, nu îmi convine că am luat șase bătăi acasă”, a spus Popovici după eșecul ecu echipa lui Ionel Ganea.

SC Bacău a înregistrat sâmbătă a patra înfrângere consecutivă în campionat, dar, mai rău, cea de-a șasea la rând pe teren propriu, dacă o includem și pe cea din Cupa României cu ASA Târgu Mureș.

„Ce pot să mai spun? Din nou o înfrângere acasă, este clar faptul că suntem într-o situație ce creează disconfort tuturor. Din punctul meu de vedere, am anunțat și jucătorii, eu îmi dau demisia de onoare, pentru că așa e normal. Sunt din Bacău, nu îmi convine că am luat șase bătăi acasă, rămâne să vorbesc cu președintele, iar eu mă pun la dispoziția clubului. Este dureros, am sperat ca jucătorii să intre cu o altă atitudine. Mi s-a părut că ei s-au bătut, s-au dăruit, dar, din nou, nu am reușit să ne facem treaba și să ne luăm punctele. Cu siguranță antrenorul este mereu primul vinovat, iar eu îmi asum lucrul acesta. Pentru mine e dureros, nu am plecat în vară când am avut două oferte tot din seria asta și știam că va fi greu, deoarece au rămas doar jucătorii care au vrut. Am declarat și în momentul respectiv că stau la greu, însă am ajuns în situația în care îmi este greu să suport înfrângerile de pe teren propriu. Până și în piață când merg, lumea mă întreabă: Iar ați pierdut? Este o situație foarte delicată, care e apăsătoare și atunci consider că asta e soluția mai bună pentru mine”, a declarat, citat de sport.bacaul.ro, Popovici la finalul meciului cu Dunărea.

SC Bacău a căzut de loc de play-out după etapa a 14-a, se află pe 7, cu 19 puncte, cu unul mai puțin față de Rapid CFR Suceava, ultima echipă care prinde play-off-ul. Mai este mult până la finalul returului.

 

 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Nov. 2015, 20:49 Actualizat: 15 Nov. 2015, 20:53 Campionat
Pe aceeași temă