Costel Pană: „Rezultat conform cu realitatea din teren, chiar dacă băieții de la UTA ne-au surprins puțin în prima repriză”

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 13:06 Campionat
Costel Pană:**

Primul meci din postura de „secund” al fratelui său a coincis cu cel mai clar succes al Reșiței în această stagiune. Costel Pană și-a văzut în premieră la lucru elevii cu FC UTA SA și, chiar dacă nu a fost un meci elocvent având în vedere că arădenii s-au prezentat cu doar fotbaliști peste 21 de ani în echipă, și-a putut face o impresie despre nivelul la care se află „roș-negrii”.

„Chiar dacă sunt de doar două săptămâni în staful tehnic al Reșiței am ținut legătura cu fratele meu și știam că lucrează cu un lot bun, în condiții propice performanței. Victoria cu FC UTA SA ne încălzește pentru play-off, unde, din punctul meu de vedere, se poate întâmpla orice. Combatantele sunt de valori apropiate, iar dacă Reșița va avea atitudine și dorință de victorie în fiecare meci, putem chiar spera la ocuparea unui loc promovabil. Simțim conducerea clubului și a orașului aproape de noi, suporterii, de asemenea, iar locul de pe podium la finalul campionatului ne dă speranțe pentru play-off”, a declarat fostul dinamovist.

Oprindu-se puțin la desfășurarea confruntării cu „alb-roșii, Pană crede că nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei. „Am luat de la bun început în calcul faptul că FC UTA SA s-ar putea prezenta cu mulți juniori la Reșița, dar asta nu ne-a abătut de la planurile noastre. Am pregătit la modul cel mai serios partida, nu ne puteam permite să pierdem puncte în fața propriilor susținători. Până la urmă, rezultatul a fost conform cu realitatea din teren și asta chiar dacă băieții de la FC UTA SA ne-au surprins puțin în prima repriză. După pauză, lucrurile s-au schimbat în bine pentru noi și am oferit goluri și spectacol”, a adăugat „secundul” Metalului, care a remarcat evoluția întregii echipe, dar mai ales pe cea a lui Dănuț Enescu, autorul a două pase de gol.

„Principalul” reșițenilor a fost ceva mai sentimentalist la finalul disputei cu „textiliștii”, mulțumindu-i familiei pentru înțelegere. „Nu e ușor să stai departe de copiii tăi, de soție, la 500 de kilometri, și să-i vezi o dată la două sau trei săptămâni. Luna trecută Maria a făcut 10 ani și Matei a făcut 7 ani. Nu am putut să fiu alături de ei, le mulțumesc pentru că urmăresc tot ceea ce facem aici la Reșița și sper să mă înțeleagă”, a spus Marian Pană.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Apr. 2014, 13:06 Campionat
Pe aceeași temă