Cornel Șfaițer: „Nu am avut nicio discuție cu domnul Chivorchian”

Mihai Andries 14 May. 2013, 19:02 Campionat
Cornel Șfaițer:** „Nu am avut nicio discuție cu domnul Chivorchian

Urmare a articolului apărut pe Liga2.ro referitor la o discuție între FC Botoșani și Gheorghe Chivorchian pentru aducerea acestuia la gruparea aproape promovată în Liga I, oficialii liderului seriei I au venit cu un drept la replică. Atât finanțatorul Valeriu Iftime cât și președintele Cornel Șfaițer au infirmat acest lucru spunând că nu vor fi schimbări la nivelul conducerii clubului.

„Nu am avut nicio discuție cu domnul Chivorchian și nici cu un alt conducător. Noi suntem bine organizați. Am demonstrat-o la liga a II-a și suntem convinși că vom reuși și la liga I. Am organizat foarte bine meciurile echipei naționale de tineret cu Rusia și Anglia. În momentul de față ne concentrăm pe întărirea lotului de jucători. Cât privește partea executivă, suntem bine organizați”, a spus Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani.

Contactat telefonic, Valeriu Iftime a spus că nici nu se gândește la aducerea unui președinte de club și că este foarte mulțumit de colaborarea pe care o are cu Cornel Șfaițer. „E o glumă de 1 aprilie. Nu am discutat cu domnul Chivorchian și nici nu ne gândim să aducem un președinte de club. Îl avem pe Cornel Șfaițer care își face bine treaba”, a spus Valeriu Iftime.

 

Articol de Răzvan SAUCIUC
Foto: Eduard BLAGA

 

 

Mihai Andries 14 May. 2013, 19:02 Campionat
Pe aceeași temă