Clipe de groază pe „Ilie Oană”! FOTO | Un jucător al Mioveniului a rămas întins pe gazon, cu fața plină de sânge. Medicii nu l-au putut ajuta pe moment

Marius ANGHEL 17 Oct. 2018, 20:32 Campionat

Accidentare groaznică pentru unul dintre jucătorii Mioveniului la meciul de la Ploiești, cu Petrolul, de pe stadionul „Ilie Oană”, disputat miercuri seară. La un banat duel aerian petrecut într-o zonă neutră a terenului, în jumătatea argeșenilor, la scorul de 0-0, mijlocașii Andrei Trașcu (21 de ani) și Marius Chindriș (27 de ani) s-au lovit cap în cap. Trașcu a ieșit mult mai rău după această fază, alegându-se cu nasul spart, cu fața plină de sânge, fiind scos de pe teren pe targă și înlocuit. Imagine surprinse de camerele TV sunt îngrozitoare.

Totul s-a petrecut în minutul 22 al jocului dintre Petrolul și Mioveni, întâlnire ce a încheiat etapa a 12-a a Ligii 2. Chindriș și Trașcu au încercat să joace cu capul un balon, mijlocașul Petrolului a sărit mai jos și s-a izbit direct de adversarul său, care nu a încercat să se ferească. Amândoi au sărit parcă fără să știe că se mai află cineva în apropiere, astfel că a rezultat o accidentare destul de gravă pentru Andrei Trașcu. Tânărul mijlocaș s-a ales cu nasul spart și cu o abundentă sângerare, astfel că echipa medicală nu a reușit în scurt timp să-l repună pe picioare. S-a intervenit cu targa, jucătorul a fost scos în afara terenului și apoi înlocuit.

Chindriș, care a văzut și cartonașul galben, s-a ales și el cu urme pe frunte și cu o mică sângerare și a fost nevoit să continue cu capul bandajat.

Andrei Trașcu se afla la primul meci în acest sezon la CS Mioveni. În locul său, antrenorul Iordan Eftimie l-a introdus din minutul 25 pe Raul Drugă.

Meciul dintre Petrolul și CS Mioveni este ultimul din etapa a 12-a și poate fi urmărit în format Live Text pe site-ul www.liga2.prosport.ro.

Marius ANGHEL 17 Oct. 2018, 20:32 Campionat
Pe aceeași temă