Claudiu Niculescu spune că de acum începe greul: „Trei puncte uriașe”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Mar. 2014, 13:20 Campionat

Antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu, rămâne neînvins în jocurile de campionat disputate pe teren propriu, timp de un an și trei luni, de când a venit la Vâlcea.

CSM și-a depus candidatura la promovare după victoria de ieri din Zăvoi, 1-0 cu ASA Târgu Mureș, gol reușit de NKongue în al treilea minut de prelungiri.

„Eu îmi doresc să ne desprindem din prima repriză, asta este o problemă, nu reușim să marcăm din primele ocazii pe care le avem. A fost presiune mare, nu am mai avut prospețime fizică după deplasarea de la Reșița, a fost o săptămână infernală. Am întâlnit una din cele mai bune echipe din serie, știam că au jucători foarte valoroși, chiar dacă NDoye a lipsit, au alți jucători foarte buni. În prima repriză, când băieții mei au avut tonus, Târgu Mureș nu ne-a pus probleme, nu a avut ocazii, dar în repriza secundă ne-au dominat, au avut două ocazii mari, am avut și noroc. Norocul ține cu cei puternici, e fericire mare, am obținut pe final de meci trei puncte uriașe. Nkongue a făcut fericit un oraș întreg, el este un jucător foarte bun, care ar face față și în Liga I, l-am vrut și vara trecută, dar atunci el s-a grăbit să semneze cu Slatina. E bucurie mare, dar greul acum începe. Băieții mi-au spus că au fost două penaltyuri în prima repriză la Tănasă, la un henț în careu și când  a fost faultat de portar, trebuie să ne obișnuim să avem și arbitraje potrivnice, cum am avut și la Reșița, a fost frustrant”, a spus antrenorul vâlcenilor.

Niculescu crede că echipa sa nu este favorită în lupta pentru promovare, dar speră să meargă cu Vâlcea în Liga I. „CS U și Târgu Mureș rămân principalele favorite la promovare, noi rămânem cu picioarele pe pământ, acum mergem la Satu Mare să scoatem maximum. Noi am tratat toate meciurile foarte serios, chiar dacă am jucat cu ultimul loc, așa trebuie să fie o echipă profesionistă. Șansele ne-au crescut destul foarte mult, maia vem două jocuri grele cu Olimpia și CS U. Avem și păreri de rău, am pierdut puncte aiurea, mai ales la Reșița. Mulțumesc conducerii clubului că a avut încredere în mine, fac un an și trei luni  de când sunt aici, împreună cu băiețiia m reușit să facem niște rezultate destul de bune. Îmi doresc să promovez cu această echipă și să rămân aici, îmi place la Vâlcea” a spus după joc antrenorul Claudiu Niculescu.

Tehnicianul vâlcenilor și managerul general Lucian Munteanu au fost după meci să sărbătorească la o bere alături de membrii galeriei.

Niculescu a sărbătorit cu fanii

După jocul tensionat cu ASA Târgu Mureș, antrenorul Claudiu Niculescu și managerul Lucian Munteanu au fost într-un pub din oraș alături de galeria echipei. Tehnicianul a discutat la o bere cu suporterii circa o oră, fiind clar că a devenit un personaj foarte îndrăgit în Zăvoi.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Mar. 2014, 13:20 Campionat
Pe aceeași temă