Claudiu Niculescu și-a început noul mandat la CS Mioveni. Stafful tehnic pe care îl are la dispoziție

Marius ANGHEL 03 Mar. 2020, 11:55 Campionat

Claudiu Niculescu (43 de ani) și-a intrat în drepturi la CS Mioveni, echipă la care a fost numit, la începutul acestei săptămâni, director tehnic. Luni după-amiază, fostul atacant a fost prezentat oficial jucătorilor de către conducerea clubului și a condus primul antrenament, iar astăzi dimineață a dat indicații în a doua ședință de pregătire înaintea meciului de vineri cu SCM Gloria Buzău.

Claudiu Niculescu a revenit la CS Mioveni, echipă pe care a mai pregătit-o în Liga 2 în perioada iulie 2014 – octombrie 2015, atunci când era înlocuit chiar de Marius Stoica, cel pe care l-a schimbat acum, însă acum va avea funcția de director tehnic. Antrenorul principal demis va rămâne în „corpul tehnic al antrenorilor de fotbal de la CS Mioveni”, așa cum a anunțat gruparea argeșeană, însă nu se va afla în stafful lui Niculescu.

Singurul nume nou din stafful lui Niculescu va fi Cornel Dobre, ca antrenor secund. Ceilalți s-au aflat și în mandatele foștilor antrenori, Mihai Olteanu, ca antrenor secund și Iulian Ilie, ca antrenor de portari.

„Noul staff al echipei noastre și-a intrat încă de ieri în pâine. Astfel, directorul tehnic Claudiu Niculescu a efectuat luni după-amiază o primă ședință de pregătire la Grupul Școlar Colibași.

Conducerea clubului, președintele Consiliului Director – Dumitru Olteanu și președintele executiv – Constantin Stancu, l-a prezentat pe noul director tehnic lotului de jucători, după care s-a făcut și un prim antrenament.

Claudiu Niculescu va lucra la clubul nostru cu Cornel Dobre și Mihai Olteanu – antrenori secunzi și Iulian Ilie – antrenor cu portarii.

În această dimineață, Claudiu Niculescu a condus al doilea antrenament al CS Mioveni, de la revenirea la echipă și le-a explicat jucătorilor ce așteptări are de la ei, pentru ce a mai rămas din acest sezon și pentru realizarea obiectivului”, a anunțat CS Mioveni.

După 23 de etape desfășurate în acest sezon, CS Mioveni ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 38 de puncte, cu nouă mai puțin decât liderul UTA și cu unul mai mult ca Rapid, ocupanta poziție a 3-a. În următoarea rundă, CS Mioveni joacă pe teren propriu, vineri, de la ora 17:30, cu SCM Gloria Buzău.

Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 03 Mar. 2020, 11:55 Campionat
Pe aceeași temă