Claudiu Niculescu îl va sancționa financiar pe autorul golului

Mihai Andries 17 Nov. 2013, 15:16 Campionat
Claudiu Niculescu îl va sancționa** financiar pe autorul golului

Antrenorul echipei CSM Rm.Vâlcea Claudiu Niculescu a anunțat la conferința de presă că autorul golului din partida cu FC Olt, Sergiu Negruț va fi penalizat pentru o fază tratată necorespunzător!

„Negruț o să fie sancționat, mă interesează ca fiecare jucător să joace pentru această echipă, el a făcut lucruri bune, a marcat, dar puteam închide jocul la acea fază din minutul 81. Mult mai bine putea să îi paseze lui Iancu, care era liber, dar nouă ne crapă inimile pe margine” a anunțat Niculescu.

Au avantajul terenului propriu în meciurile cheie pentru play-off

Tehnicianul vâlcenilor crede că ultimele etape din acest an se vor juca pe terenuri grele. „Este important că am câștigat contra unei echipe bune, care poate ajunge și ea în play-off, știam că ne așteptă un joc greu. Oltul nu a contat până în minutul 55, apoi a început să pună presiune. Urmează două deplasări lungi, îmi doresc să luăm maximum de puncte, pentru că mai întâi trebuie să ajungem în play-off, eu cred că ne putem întoarce cu două rezultate bune. De săptămâna viitoare vin ploi, ninsori, o să dăm de terenuri grele, practic nu se va mai juca fotbal, dar dacă asta e decizia celor ce ne conduc, ne conformăm. În acest retur, multe din jocurile cu echipele importante care cred că vor ajunge în play-off, le vom avea acasă, unde nu prea am avut probleme. Dacă câștigăm toate aceste jocuri, avem șanse mari de promovare” a spus Niculescu.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

Mihai Andries 17 Nov. 2013, 15:16 Campionat
Pe aceeași temă