Claudiu Niculescu: „E drum lung până la Liga I”

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 11:21 Campionat
Claudiu Niculescu:**

După succesul cu Corona, scor 1-0, antrenorul Damilei, Claudiu Niculescu spune că mai este cale lungă până la o eventuală promovare. 

„Sunt mulțumit de rezultat, mai puțin de jocul din prima repriză. Îmi felicit jucătorii, sunt bucuros, au dovedit din nou că au valoare și caracter, victoria e numai a lor. Până la Liga I e un drum foarte greu, am alergat până acum să recuperăm ceva din deficitul pe care îl aveam la începutul returului față de primele două clasate. Este doar o victorie, sunt trei puncte importante, am ajuns la trei puncte de primele două clasate, dar nu am realizat încă nimic. Orice alt rezultat în afara de victoria cu Corona ne scotea afară din lupta pentru promovare”, a spus antrenorul vâlcenilor.

Tehnicianul alb-verzilor știe că, deocamdată, Damila trebuie să aștepte eventualii pași greșiți ai primelor clasate, Corona și Poli. „Atâtea calcule câte s-au făcut în serie, cu echipe retrase, cu puncte luate pe teren fără a juca, încât nu știu nimic în acest moment. Din păcate, nu depindem doar de noi, dar ne dorim să scoată maxim din ultimele patru jocuri. Toate partidele pentru noi până la final sunt decisive. Dacă am promova, cu siguranță aș rămâne aici, dar luăm fiecare joc în parte și vedem la final unde ne vom situa”.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 11:21 Campionat
Pe aceeași temă