Claudiu Niculescu: „Avem un culoar favorabil”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Apr. 2013, 11:07 Actualizat: 02 Apr. 2013, 11:08 Campionat
Claudiu Niculescu:  „Avem un culoar favorabil”

Antrenorul Claudiu Niculescu a obținut cel de-al doilea succes consecutiv cu Damila și se gândește tot mai mult la promovare. Cu Niculescu la timonă, Damila continuă prestațiile bune din tur, când pe bancă era Erik Lincar.

„Am dominat autoritar tot jocul, ne-am creat foarte multe ocazii de gol, am marcat doar de trei ori, pentru că șansele de a marca au fost uriașe, mai ales în repriza a doua. Sunt mulțumit de cum s-au prezentat băieții din punct de vedere fizic, pe un astfel de teren se vede pregătirea bună făcută în iarnă.  Este o victorie importantă, trebuia să legăm două victorii consecutive, aveam mare nevoie de aceste puncte. Am obținut două victorii, dar nu am realizat nimic, acum ne așteptă un joc foarte dificil la Oradea” spune Niculescu.

Tânărul tehnician spune că mai este mult până la promovare. „Luăm fiecare meci în parte, vrem să câștigăm cât mai multe până la finalul campionatului. Cu siguranță, încercăm, pentru că avem un culoar favorabil, venim după două succese importante și totul depinde numai de noi”.

Articol scris de Adi Georgescu

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Apr. 2013, 11:07 Actualizat: 02 Apr. 2013, 11:08 Campionat
Pe aceeași temă