Claudiu Niculescu: „Am suferit pentru această victorie”

Mihai Andries 14 Apr. 2013, 17:00 Campionat
Claudiu Niculescu:**

Claudiu Niculescu rămâne neînvins pe banca Damilei, dar recunoaște că evoluția echipei în jocul cu UTA nu a fost convingătoare. „Nu am făcut un joc foarte reușit, dar se întâmplă pentru că băieții au fost ușor copleșiți de miza jocului. Am marcat din fază fixă, apoi s-au speriat puțin și au făcut pasul înapoi, le-au dat posibilitatea celor de la UTA să vină peste noi. Întreaga echipă a muncit foarte mult, îi felicit pe jucători, dar am suferit pentru acest rezultat. Până la urmă, rezultatul rămâne, este cel mai important și ne dă speranțe în continuare. Nu mă entuziasmez, am trăit multe în fotbal, nu vreau să vorbim de promovare. Încercăm să scoatem maxim de la fiecare meci, dacă ni se va ivi ocazia să ajungem pe loc promovabil, cu siguranță nu vom da înapoi. Sper să ne întoarcem neînvinși săptămâna viitoare de la Timișoara. Obiectivul meu este să termin cel puțin pe locul pe care am găsit-o după tur” s-a confesat tehnicianul vâlcenilor

Victoria conjudețenei CSM, 5-0 cu Maramureș nu l-a surprins pe Niculescu: „CSM are o echipă foarte bună, un antrenor pe care îl cunosc foarte bine, Alex Pelici, este un tehnician foarte bun. CSM poate arbitra lupta pentru promovare”.

Claudiu Niculescu a dat dovadă de mult fair-play și nu a răspuns mediatic atacului suburban al patronului de la UTA, care i-a atacat familia. „Am stat de vorbă după meci, am clarificat ce era de lămurit, nu avem nimic unul cu celălalt. Era miza jocului, ne-am urat baftă în continuare”, a spus Niculescu, care în preziua jocului a fost un car de nervi după jignirile lui Marțian.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto Florin CEAUȘU

Mihai Andries 14 Apr. 2013, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă