Claudiu Niculescu a greșit toate înlocuirile: „Este doar vina mea”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 13:40 Campionat

Tehnicianul vâlcenilor, Claudiu Niculescu, și-a asumat eșecul dureros din partida cu ASA Târgu Mureș, scor 1-2, care scoate CSM-ul din lupta pentru primele două locuri. Plecat toată săptămâna la cursurile PRO din Elveția, Niculescu nu a mai fost inspirat după pauză, precum în multe din partidele precedente.

„Eu îmi asum în totalitate acest rezultat, este doar vina mea, spre deosebire de alte dăți, am fost total neinspirat, mai ales la schimbări, dar nici nu am fost la antrenamente în această săptămână. Am ieșit definitiv din cursa pentru primele două locuri. Am avut jocul în mână la pauză, nu îmi explic nici eu căderea din repriza a doua, echipa nu a mai avut atitudine.”, a spus Claudiu Niculescu.

Acesta l-a scos la pauză, ca și în alte jocuri, pe Monel Cîrstoiu, un mijlocaș defensiv care în prima parte l-a anihilat bine pe NDoye. Fără Monel pe teren, NDoye a făcut în partea secundă ce a vrut pe teren. În locul său, la pauză, a intrat Nicola.

De asemenea, spectatorii au fost uimiți de înlocuirea lui NKongue, principalul pericol pentru poarta lui Stăncioiu, un atacant care putea marca din nou pe final. Camerunezul a fost foarte nemulțumit de schimbarea sa și a vociferat minute bune chiar și după finalul jocului. În locul său a intrat, în minutul 67, Andrei Crețu (foto mic).

În fine, ultima schimbare a fost introducerea lui Tănasă, revenit după după o lungă absență, care s-a rupt practic la al doilea sprint și a făcut figurație până la final. Veteranul CSM-ului a intrat pe teren în minutul 71, în locul lui Adi Popa.

Pe bancă a rămas brazilianul Danilo, nefolosit aproape deloc în acest retur, deși Niculescu a fost primul care i-a remarcat calitățile. Rezerve neutilizate au mai fost și portarul Andrei Popescu și mijlocașul Daniel Iancu

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Apr. 2014, 13:40 Campionat
Pe aceeași temă