„Claudiu Niculescu a făcut minuni. Nici dacă îl aduceam pe Mourinho nu reușeam să facem atâtea puncte”

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 16:39 Campionat

Damila Măciuca a câștigat cu 3-1 meciul de astăzi cu Luceafărul Oradea, din etapa a 28-a a Ligii a II-a, antepenultimul înainte de finalul campionatului. Prin această victorie, echipa vâlceană și-a asigurat matematic locul al treilea în Seria a II-a și încă mai are șanse la promovare.

La finalul meciului de la Drăgășani, președintele Lucian Munteanu și-a lăudat echipa pentru parcursul din acest retur, însă, nu în ultimul rând, a ținut să-l felicite pe antrenorul instalat în această iarnă pe banca Damilei. Oficialul spune că Claudiu Niculescu a făcut minuni la echipa vâlceană.

„Victoria cu Luceafărul ne asigură matematic, cu două etape înainte de final, locul trei în clasament. Cred că este un fapt extraordinar pentru noi, pentru o echipă nou promovată. Parcursul Damilei din acest retur a fost senzațional și nimeni nu anticipa asemenea rezultate. Claudiu Niculescu a făcut minuni în doar câteva luni. Cred că nici dacă îl aduceam pe Mourinho nu reușeam să facem atâtea puncte cât am strâns noi în retur.”, a spus Munteanu, citat de fcdamila.ro.

În acest joc au marcat pentru Damila Codin ”15, Menassel ”40 și Negruț ”67, în timp ce pentru Luceafărul a redus din scor Pantea ”90. Cu această victorie, vâlcenii au ajuns la 41 de puncte strânse în clasament, la 2 puncte în spatele lui ACS Poli și la 4 față de Corona.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 16:39 Campionat
Pe aceeași temă