Cheregi i-a dedicat unul dintre cele trei puncte ale victoriei lui Pelici, antrenorul adversarei: „A început această muncă”

Marius ANGHEL 07 Dec. 2014, 14:45 Campionat
Cheregi i-a dedicat unul dintre cele trei puncte ale victoriei lui Pelici, antrenorul adversarei:**

FC Bihor a reușit să producă surpriza etapei a 16-a prin victoria cu 2-0 în fața echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Orădenii au câștigat toate punctele puse în joc în fața chiar fostului tehnician, Alexandru Pelici. Penultima clasată a Seriei a II-a s-a distanțat astfel de ultima clasată, FC Caransebeș, și își face speranțe în privința salvării de la retrogradare. De partea cealaltă, formația olteană a căzut pe loc de play-out, poziție considerată dezamăgitoare pentru una dintre favoritele la promovare, așa cum era privită CSM la startul campionatului.

După victoria adusă de golurile lui Raymond Lukacs (‘2) și Florin Pop (’80), antrenorul echipei FC Bihor, Călin Cheregi, i-a dedicat unul din cele trei puncte câștigate chiar lui Alexandru Pelici.

„A fost un meci greu, așa cum mă așteptam. Am întâlnit un adversar organizat foarte bine, cu jucători cu experiență. Știam că ne așteaptă un meci dificil, dar sunt bucuros că am câștigat acest joc. În primul rând sunt bucuros că am reușit să înscriem și goluri. Aș vrea, în primul rând, din cele trei puncte, unul să-l dedic lui Alex Pelici, care, după cum bine se știe, a început această muncă și eu am preluat echipa mai departe. A fost un meci în care în minutul 15 putea să fie încheiat, având acele ocazii la 1-0. Sunt bucuros pentru victorie, una dintre cele mai importante victorii din cariera mea de antrenor, dar, în același timp, sunt dezamăgit de cele ce se întâmplă în cadrul clubului. Aș vrea să mulțumesc celor trei oameni pentru care existăm în acest moment, domnului președinte, sponsorului și nu în ultimul rând lui Ionuț Pop, știind bine, cu banii care au venit după Pop, în acest moment trăim, dar trăim periculos”, a declarat, citat de fcbihor.ro, antrenorul orădean Călin Cheregi.

Marius ANGHEL 07 Dec. 2014, 14:45 Campionat
Pe aceeași temă