„Centralul” Bordean, pus la colț de utiști: „De când sunt la UTA am vorbit de arbitri cât nu am făcut-o în întreaga mea carieră”

Marius ANGHEL 14 Oct. 2012, 14:36 Campionat
„Centralul

Dincolo de problemele de construcție și finalizare a jocului, Adrian Falub nu s-a putut abține să nu atragă atenția asupra unei greșeli de arbitraj, care, în opnia sa, a decis soarta partidei Luceafărul – UTA. În minutul 65, George Neagu a căzut în careu în duale cu George Bogdan, dar „centralul” Bordean a lăsat jocul să continue.

„În cele șapte meciuri disputate până acum, nu am avut un penalty mai clar ca astăzi. Toată lumea a văzut contactul dintre cei doi jucători, dar l-am întrebat și pe Neagu dacă a fost faultat. S-a jurat că a fost lovit din spate, iar arbitrul s-a făcut că plouă. După părerea mea, dacă am fi înscris din lovitura de pedeapsă ce ni s-ar fi cuvenit, am fi câștigat meciul. Ca să nu mai vorbesc despre lovitura liberă gratuită dată gazdelor în minutele de prelungire, când era să luăm gol. Ce să mai spun, maniera de arbitraj ne-a dezavantajat total, așa cum s-a întâmplat și în alte meciuri din acest campionat”, a punctat Falub, care după ultimul fluier al confruntării de la Sînmartin s-a dus glonț spre arbitrul din Sibiu pentru a-i reproșa erorile făcute în repriza secundă.

Precizând încă odată că e conștient și de carențele din jocul echipei sale, Adrian Falub nu poate închide ochii la prestațiile „fluierașilor” în meciurile „Bătrânei Doamne”. „Sunt foarte supărat, fiindcă sunt nevoit să vorbesc mereu despre arbitri. Însă, e greu să mergi mai departe când aproape etapă de etapă ești dezavantajat. De la începutul sezonului nu ni s-a acordat niciun penalty, deși am avut cel puțin 4-5 situații clare în care ni s-ar fi cuvenit asta. De când sunt la UTA am vorbit despre arbitri cât nu am făcut-o în întreaga mea carieră și asta se poate verifica în presă. Dar, voi înceta să o mai fac, mai ales că în curând vom avea forța să câștigăm și împotriva arbitrajelor. Doar că, nici conducerea, nici suporterii și nici presa nu prea mai au răbdare cu noi. Să nu se uite, însă, că – practic – UTA a pregătit în vară niște jucători și acum joacă cu alții”, a mai afirmat Falub.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Oct. 2012, 14:36 Campionat
Pe aceeași temă