„Ceea ce este mai important este că am luat punctele ce ne lasă să visăm”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 09:35 Campionat

Fostul fundaș al Universității Cluj a început o serie pozitivă pe banca „Bătrânei Doamne” ce s-ar putea finaliza cu un nesperat loc pe podium la finalul turului. Ultima ispravă a „alb-roșiilor” este importantul succes cu FCM Târgu Mureș în închiderea rundei cu numărul zece al Ligii a II-a.

„Am meritat victoria, pentru simplu fapt că am jucat mai bine decât Târgu Mureș. Am dovedit că suntem o echipă bună, în revenire de formă. După o primă repriză echilibrată în care am profitat de situațiile noastre, am fost foarte inteligenți după pauză. Să nu uităm că am întâlnit una dintre echipele bune ale seriei și am bătut-o clar. Ceea ce este mai important este că am luat punctele ce ne lasă să visăm la ceea ce ne dorim cu toții aici la UTA”, a punctat „principalul” formației din Calea Aurel Vlaicu.

Aflând că omologul său de pe banca Târgu Mureșului a afirmat că rezultatul este mincinos, antrenorul utist a spus: „Astăzi, UTA nu este o formație ce poate face un joc de posesie 90 de minute și am cedat deliberat puțin teren. E adevărat, spre final oaspeții au avut mai mult mingea, dar nu și-au creat ocazzii foarte clare de a marca. Rămân la părerea că am jucat bine tactic și am meritat victoria”.

Precizând că echipa și-a revenit, așa cum anticipa el și, la un moment dat, nu era luat în serios de marea majoritate a suporterilor „textiliști”, Adrian Falub are la dispoziție două săptămâni pentru a pregăti ultimele trei meciuri ale anului. „Pauza ne prinde bine, fiindcă venim după trei meciuri în nouă zile, iar noi nu suntem obișnuiți să ținem un astfel d eritm. Avem destul timp la dispoziție pentru a pregăti ultimele trei partide ale anului, din care ne dorim 9 puncte. Apoi, la iarnă, vom vedea ce e de făcut pentru a fi cât mai pregătiți pentru retur”, a adăugat Falub.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 09:35 Campionat
Pe aceeași temă