Cătălin Pârvulescu: „Mi-am împlinit un vis”

Mihai Andries 11 Nov. 2013, 21:00 Campionat
Cătălin Pârvulescu:**

Autorul golului victorios din partida cu Motru, Cătălin Pârvulescu este revelația din lotul pregătit de Claudiu Niculescu. Fundașul central Cătălin Pârvulescu (20 ani) este singurul jucător rămas la echipă din vremea când fosta Damila activa în Liga a IV-a. Și în sezonul trecut, tânărul fundaș a evoluat rar, dar a avut la activ un gol, în partida cu Mioveni.

Pârvulescu a început și acest sezon pe banca de rezerve, fiind probabil ultima opțiune la titularizare pe postul său. În ultimele patru etape, apărătorul a profitat de șansa oferită de Claudiu Niculescu și a jucat foarte bine, asigurându-și un post de titular. 

„A fost cel mai important gol al meu, pentru că am adus victoria și trei puncte care ne ajută enorm în lupta pentru play-off. Nu am început sezonul ca titular, dar  de patru etape sunt titular și sper să rămân în continuare și să am evoluții bune. Sunt cel mai vechi din lot, este diferență mare între cum era la Liga a IV-a și cum este acum, la Liga a II-a. Mi-am îndeplinit un vis, să joc titular aici, să demonstrez că pot să joc la prima echipă și apoi sper să fac pasul înainte. Avem condiții foarte bune la Vâlcea, deocamdată jocul nostru nu este așa cum ne-am dori, dar sper să tragem  să promovăm, vom vedea ce va fi. Este un avantaj mare pentru noi că am venit la Vâlcea, sunt și condiții mai bune, dar nu mai suntem nici nevoiți să facem deplasarea la Drăgășani” a spus Pârvulescu.

Antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu l-a lăudat și el pe Pârvulescu după ultimele evoluții. „Iese extraordinar cu mingea la mingea la picior, arată multă dezinvoltură, o să ajungă curând în Liga I” a afirmat și Niculescu.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

Mihai Andries 11 Nov. 2013, 21:00 Campionat
Pe aceeași temă