Cât lipsește Marian Drăghiceanu după accidentarea suferită în meciul cu Daco-Getica. Mijlocașul Rapidului a primit verdictul

Marius ANGHEL 29 Aug. 2019, 12:03 Campionat

Rapid a obținut calificarea în faza a patra a Cupei României după ce a întors scorul cu Daco-Getica și s-a impus în Regie cu 2-1. La pauză, jucătorii lui Daniel Pancu au fost conduși, după reușita frumoasă a lui Gabriel Răducan (37), însă în partea secundă au dominat și punctat prin Amir Jorza (49) și Matias Roskopf (66).

Însă meciul desfășurat miercuri după-amiază, pe stadionul Regie, nu a rămas și fără urmări în lotul Rapidului. În minutul 10, la o acțiune în flancul drept, aproape de zona cornerului, mijlocașul Marian Drăghiceanu a fost faultat, iar căzătura l-a prins cu piciorul sub el. Jucătorul a acuzat o accidentare la glezna dreaptă, nu a mai putut continua jocul, iar Daniel Pancu l-a înlocuit din minutul 11 cu Ștefan Pănoiu.

Verdictul medicului a venit imediat. Drăghiceanu a suferit o entorsă și va fi nevoit să ia o pauză de aproximativ două săptămâni. Astfel, Pancu nu se va putea folosi de mijlocaș în următoarele două meciuri, cu CSM Reșița, în deplasare (duminică, 13:30), și cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, acasă (7 septembrie, ora 17:15).

„Însănătoșire grabnică, Marian! 💪
Drăghiceanu Marian a suferit o entorsă la glezna dreaptă, astfel încât va lipsi aproximativ două săptămâni”
, a anunțat Rapid.

Achiziționat la începutul anului de la Dunărea Călărași, Marian Drăghiceanu (20 de ani) a jucat în acest sezon de Liga 2 în trei meciuri, toate ca titular, însă în toate a fost schimbat, și a marcat un gol, cu Turris Oltul (1-3).

Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 29 Aug. 2019, 12:03 Campionat
Pe aceeași temă