Bucurie rezervată în Copou: „Am pornit bine, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece”

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 16:31 Campionat
Bucurie rezervată în Copou:** „Am pornit bine, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece

Deși Iașiul a avut un start perfect de sezon, fiind singura echipă din seria I a ligii a doua cu punctaj maxim după trei etape, antrenorul formației CSMS, Costel Enache, rămâne cu picioarele pe pământ. Tehnicianul și-a lăudat jucătorii pentru succesul clar de la Brăila, obținut în fața unei echipe incomode, dar crede că e prea devreme pentru a se vorbi despre un parcurs perfect.

„Așa cum am anticipat, am avut un meci greu la Brăila, în fața unui adversar de luat în seamă, cu mulți jucători experimentați. Nu a fost ușor să pornim de la 0-1, golul primit repede a creat o oarecare stare de neliniște, dar îi felicit pe jucători pentru modul cum au reacționat. Au dat dovadă de tărie, au reușit să întoarcă rezultatul și au ratat alte câteva ocazii bune. Ne bucurăm că am câștigat toate meciurile, dar trebuie să rămânem realiști. E un debut bun de campionat, dar nu a trecut nici măcar 10 la sută din meciuri. Ne așteaptă un drum lung. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece după aceste victorii, trebuie să mai legăm câteva succese pentru a vorbi despre un start perfect”, a declarat antrenorul Costel Enache.

Aprecieri pentru Tăbârcă

Costel Enache consideră că venirea lui Viorel Moldovan la Rapid este un câștig pentru formația giuleșteană, dar antrenorul Iașiului are numai cuvinte de laudă și pentru Sandu Tăbârcă. „Nu vreau să supăr pe nimeni, dar eu îl cunosc pe Sandu Tăbârcă de mult timp și am doar aprecieri pentru dânsul. Este foarte preocupat în ceea ce face, e un bun antrenor, îmi face plăcere să discut cu el de fiecare dată. Și el, dar și Viorel Moldovan pot ajuta orice echipă prin experiența lor. Venirea lui Moldovan este un câștig pentru Rapid, e un antrenor cu personalitate”, a precizat Enache.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚ (Mediafax)
 

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 16:31 Campionat
Pe aceeași temă