Bogdan Andone, după egalul Politehnicii cu ultima clasată: „O deplasare dificilă, așa cum ne-am așteptat. Rezultatul poate fi considerat unul echitabil”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Nov. 2017, 19:03 Actualizat: 08 Nov. 2017, 19:04 Campionat
Bogdan Andone, după egalul Politehnicii cu ultima clasată:  „O deplasare dificilă, așa cum ne-am așteptat. Rezultatul poate fi considerat unul echitabil”

ASU Politehnica a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul de pe terenul Forestei Suceava, ultima clasată din Liga a 2-a. Timișorenii au mers doar cu 16 jucători în deplasare, iar în formula de start nu s-a regăsit niciun vârf clasic, deși Bădăuță și Staicu au făcut deplasare. După joc, antrenorul Bogdan Andone a apreciat rezultatul ca echitabil.

Tehnicianul a apreciat că echipa sa nu a profitat de șansele a a-și mări avantajul. „O deplasare foarte dificilă, așa cum ne așteptam. La Suceava a fost un teren și un meci de luptă, cu o echipă masivă. Din păcate, nu am reușit să gestionăm bine cele două situații în care ne-am aflat în avantaj, la 0-1 și 1-2, când puteam închide jocul. Per total, rezultatul poate fi considerat unul echitabil. Dar noi la 2-1 am avut două-trei situații de contraatac în care puteam închide jocul. Am primit apoi un gol pe o neatenție, o lovitură bătută repede și șut de la 25 de metri”, a declarat, pentru druckeria.ro, Andone.

Nu a dat detalii despre formula de start. Mulțumiri pentru suporteri

Deși a remizat pe terenul ultimei clasate, Andone spune că a ales formula de start bună. „Mai presus de toate, aș remarca faptul că am avut cinci juniori în formula de start. Într-adevăr, am început fără un vârf clasic, așa am gândit strategia și nu cred că am gândit-o rău. Cei din atac și-au făcut treaba, marcând două goluri, chiar unul dintre cei nou-introduși (n.r. – Ghinescu) a marcat un gol, iar celălalt (n.r. – Plămadă) a recuperat și a pasat pentru golul al doilea. Suntem un grup, iar fiecare are șansa lui. Din păcate, suntem un grup foarte restrâns. Am avut doar cinci rezerve astăzi, se adună cartonașele, oboseala, fiind și final de sezon de toamnă. Trebuie să vedem cum vom gestiona aceste ultime etape dinaintea pauzei de iarnă”, a precizat antrenorul lui ASU Poli.

Andone le-a mulțumit fanilor care au făcut deplasarea la Suceava, circa 30 la număr. „În numele echipei, le mulțumim pentru susținere. Au fost alături de noi și astăzi, într-o deplasare lungă, la mijloc de săptămână, iar prezența lor la Suceava a contat foarte mult pentru noi”, a conchis tehnicianul.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI / Druckeria

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 08 Nov. 2017, 19:03 Actualizat: 08 Nov. 2017, 19:04 Campionat
Pe aceeași temă