„Bihorului i-am fost mult superiori, sunt foarte dezamăgit”

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 12:53 Campionat

UTA își propunea să încheie turul cu două victorii, dar s-a ales cu un singur punct ce o aruncă în afara luptea promovare. Adrian Falub s-a arătat foarte dezamăgit de jucătorii săi la finalul confruntării cu Bihorul, ce trebuia câștigată la cum s-au desfășurat ostilitățile mare parte din minutele jucate.

„E greu să vorbești după un meci pe care l-am avut în mână și l-am controlat 85% din timpul regulamentar. Am avut și destule ocazii și tot nu am reușit să câștigăm. Asta e, aici suntem, ăștia suntem, vom vedea ce e de făcut în continuare. Sunt foarte dezamăgit de meciul de astăzi (n.a. duminică), nu ai voie să nu câștigi un astfel de meci pe care îl domini atât de clar. Înseamnă că ceva nu funcționează și vom vedea ce vom face. Nu știu ce șanse mai avem la promovare, oricum, ele scad dramatic după acest rezultat”, a spus „principalul” arădenilor, care a comentat și schimbările forțate ale lui Mărginean, Laso și Bîrză: „Prea ușor ne-am accidentat la așa meci”.

Întrebat dacă pauza de trei săptămâni a picat prost înainte de meciurile cu FC Maramureș și FC Bihor, Falub a adăugat: „Într-adevăr, am stat destul de mult, dar trebuia să câștigăm în orice condiții aceste două partide. Apoi, cred că Bihorului i-am fost mult superiori la acest meci încheiat doar cu o remiză. Dacă adversarul ne era superior, era alt discurs. Dar, într-un astfel de meci, în care nu cred că se punea problema învingătorului, să nu iei toate punctele, înseamnă că undeva e o problemă”.

Concluzionând, antrenorul „Bătrânei Doamne” nu a dorit să vorbească despre viitorul echipei sale. „Vom vedea ce va fi în continuare, nu știu. E păcat de munca ce am făcut-o, mai ales că am revenit frumos după un start prost de sezon. Am și transferat jucătorii doriți, dar ultimele meciuri au șters peste tot ce am făcut bun până acum”, a mai afirmat Falub.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 12:53 Campionat
Pe aceeași temă