Bancu face furori. „Evoluțiile îl recomandă pentru o convocare la lotul de tineret”

Mihai Andries 31 Mar. 2014, 12:00 Campionat
Bancu face furori.**

Mijlocașul de 21 de ani al celor de la FC Olt Slatina, Nicușor Bancu, este de departe unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din eșalonul secund. Într-o creștere evidentă de formă, jucătorul divizionarei secunde slătinene a făcut furori în meciurile cu ASA Târgu Mureș (a înscris golul victoriei), CS U Craiova, iar în ultimul meci, cel cu Minerul Motru, a reușit „dubla”, fiind decisiv în obținerea victoriei.

Oficialii clubului slătinean consideră că mijlocașul ar merita din plin să evolueze pentru selecționata tricoloră de tineret.

„Regret că la naționala de tineret,  conducerea tehnică nu are ochi pentru toate echipele. Evoluțiile lui Bancu, din ultimele două luni, îl recomandă pentru o convocare la lotul de tineret”, a precizat președintele celor de la FC Olt Slatina, Cristi Șcheau.


„Mă bucur că prin golurile mele am reușit să câștigăm”

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Nicușor Bancu, a devenit golgheterul echipei, însă mai important decât atât sunt evoluțiile sale.

„Mă bucur că prin golurile mele am reușit să câștigăm. Important este să ne atingem obiectivul, play-off-ul, iar totul depinde de noi. Este important că nu depindem de celelalte rezultate, trebuie să câștigăm cele două meciuri, avem mare încrdere în noi că vom reuși. Ne așteaptă un meci greu cu UTA, echipă de tradiție, dar suntem mobilizați. Suntem convinși că nu va fi un meci ușor, dar avem încredere că putem câștiga”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Nicușor Bancu.

Printre jucătorii din Liga a II-a ce au fost convocați, ultima dată,  la naționala de tineret de către selecționerul Bogdan Stelea se află Claudiu Bumba, Alexandru Dan (ASA Târgu Mureș), Alexandru Crețu (CSM Iași) și Mădălin Martin (Rapid București).

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 31 Mar. 2014, 12:00 Campionat
Pe aceeași temă