Au scăpat punctul printre degete

07 Mar. 2009, 15:39 Campionat

Echipa bucureșteană a fost foarte aproape de a scoate un punct mare în fața celei de-a treia clasate în Seria I.

 

La primul meci disputat pe stadionul Moldova din Roman, Lotus Rocar a fost la un pas de a produce surpriza etapei în fața echipei lui Constantin Gache. Astfel, dacă prima repriză a fost una destul de anostă, fără prea multe faze de poartă cu excepția golului marcat de Marius Lucan, cea de-a doua parte a jocului a fost mult mai animată și mai spectaculoasă. În fața unui public de doar 50 de spectatori, elevii lui Adrian Matei au atacat furibund 45 de minute, reușind să amenințe foarte des poarta lui Olteanu.

 

Golul egalizator a venit foarte târziu însă, cu doar două minute înainte de finalul jocului, Gheorghe Badea învingându-l în cele din urmă pe portarul tulcenilor. Din păcate însă, o ultimă răbufnire de orgoliu a Deltei a adus golul victoriei favoritei, Paul Anton executând perfect o lovitură liberă de la ceva mai bine de 25 de metri, eforturile lui Măcelaru de a scoate mingea în corner fiind inutile.

 

Astfel, Lotus Rocar mai bifează o înfrângere în acest retur după eșecul de la Piatra Neamț din prima etapă, și pierde astfel teren în fața principalelor contracandidate la salvarea de la retrogradare.

Articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

07 Mar. 2009, 15:39 Campionat
Pe aceeași temă