ASU Poli și-ar putea pierde antrenorul. Andone e pe lista unui club din Liga 1: „Va fi o promovare pentru mine dacă voi ajunge acolo”

Marius ANGHEL 26 Oct. 2017, 14:48 Campionat
ASU Poli și-ar putea pierde antrenorul.** Andone e pe lista unui club din Liga 1:

ASU Politehnica ar putea rămâne fără antrenor după ce evoluția ascendentă pe care echipa timișoreană a avut-o de când și-a schimbat banca tehnică a atras atenția mai multor conducători din fotbalul românesc. Alb-violeții sunt pe locul 7 în campionat și au părăsit Cupa României după ce abia au fost învinși cu 1-0 de ACS Poli. Bogdan Andone (42 de ani) și stafful său tehnic sunt pe lista conducătorilor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, după ce echipa din Liga 1 s-a despărțit în această săptămână de antrenorul Valentin Suciu.

Zvonurile au ajuns și la urechile antrenorului Politehnicii, însă acesta spune că, deocamdată, nu a fost contactat de niciun oficial de la Sepsi. Andone nu ar spune nu preluării echipei din Liga 1.

„Eu sunt sub contract și nu m-a contactat nimeni. Sub bucuros că se vehiculează numele meu la o echipă de Liga 1. Va fi o promovare pentru mine dacă voi ajunge acolo. Sepsi este o echipă foarte bine organizată, din punctul meu de vedere, cu un lot foarte bun de jucători. Liga 1 e Liga 1, normal că mi-aș dori. Ă‚sta e targetul meu, să antrenez în Liga 1”, a spus, pentru Liga2.ro, Bogdan Andone.

În cariera sa de antrenor, Bogdan Andone a fost principal la două cluburi: Olimpia Satu Mare, în sezonul trecut al Ligii 2, și ASU Politehnica Timișoara, acum.

Sepsi OSK a rămas fără antrenorul Valentin Suciu, cel care a preluat echipa din Liga a 4-a și a promovat-o până în Liga 1, după eliminarea de marți din Cupă în fața Craiovei, scor 0-2. În campionat, clubul din Sfântu Gheorghe se află pe locul 12 după 15 etape jucate, cu 11 puncte, la patru de ultima poziție, ocupată de Juventus București. În ultimele cinci meciuri, Sepsi a reușit doar un egal, restul de patru partide fiind înfrângeri.

Antrenorul echipei ASU Poli era încă cu gândul la meciul de ieri pierdut cu ACS Poli, scor 0-1. „Îmi pare rău că nu am reușit ieri să ne calificăm. Am făcut un meci foarte bun din punctul meu de vedere. În campionat suntem în obiectiv, locurile 1-10. Deocamdată lucrurile sunt ok”, a mai declarat Andone.

Echipa suporterilor timișoreni a evoluat de la egal la egal cu prim-divizionara ACS Poli, fiind aproape de egalare în minutele de final ale întâlnirii de pe stadionul „Dan Păltinișanu”. În acest prim meci Andone a trimis din primul minut pe teren patru jucători Under 21, cu toate că era obligat de regulament să utilizeze doar unul.  Cosmin Dur-Bozoancă, Radu Motreanu, Deian Sorescu și Ionuț Coadă au fost titulari în fața lui Croitoru, Artean sau Vașvari. Unicul gol a fost reușit în minutul 52 de togolezul Camaldine Abraw.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 26 Oct. 2017, 14:48 Campionat
Pe aceeași temă