Apostu: „Am câștigat două meciuri vitale când puțină lumea avea încredere în noi”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Oct. 2013, 13:48 Actualizat: 27 Oct. 2013, 13:49 Campionat
Apostu:  „Am câștigat două meciuri vitale când puțină lumea avea încredere în noi”

În cele șapte runde scurse până la meciul de ieri, doar doi fotbaliști marcaseră în contul UTA-ei. Este vorba despre Alex Sălăjan, care e golgheter cu trei reușite și Alin Marcu, cu o reușită de la punctul cu var în disputa cu Olimpia Satu Mare.

La Motru au spart gheața alți doi fotbaliști, Popescu și Apostu, acesta din urmă având toată încrederea lui Trică de trei etape încoace. „I-am și spus lui Bogdan că e timpul să marcheze și că va marca. L-a ajutat Dumnezeu să o facă, iar de acum înainte sper să mai înscrie și alte goluri pentru UTA. Un gol îi dă mult moral unui atacant, mai ales dacă acesta nu a marcat demult”, a menționat Eugen Trică.

Bogdan Apostu nu vorbește despre deblocare după golul cu Motru, ci pune pe primul plan exprimarea echipei. „Să nu uităm că eu marcasem încă din primul meci de la revenirea la Arad, cel de la Oradea, dar nu a fost vina mea că arbitrii l-au anulat aiurea. În fine, e drept că poate trebuia să marchez mai repede, însă nici după meciul de azi nu sunt entuziasmat de reușita mea personală. În schimb, mă bucur că echipa a evoluat bine, că am dat dovadă de mare caracter și că am câștigat două meciuri vitale când puțină lumea avea încredere în noi. Aceste victorii nu sunt deloc întâmplătoare, ci sunt rodul unei pregătiri serioase și a muncii serioase și bune a antrenorului”, a afirmat atacantul de 31 de ani, care a oferit și pasa la golul de 0-1 al lui Popescu. Anul acesta, Apostu e la al treilea gol cu capul, precedentele două fiind reușite în tricoul lui U. Cluj în disputele cu Gaz Mediaș și Rapid.

Acesta nu mai marcase în culorile „alb-roșii” de șase ani, de la un UTA – Jiul Petroșani 3-0 pe scena Ligii 1. „E foarte plăcut sentimentul să înscriu pentru echipa mea de suflet, sper să mă repet și cu Universitatea Craiova, sau măcar ca echipa să câștige din nou. Avem mare nevoie de sprijinul suporterilor vinerea viitoare, sper să vină în număr cât mai mare pe stadion și să ne încurajeze”, a mai spus experimentatul vârf, care a fost sunat și felicitat chiar de Adrian Marțian, care nu a pierdut ocazia să-l taxeze după partidele mai puțin reușite.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Oct. 2013, 13:48 Actualizat: 27 Oct. 2013, 13:49 Campionat
Pe aceeași temă