Antrenorul echipei Pandurii nu crede în falimentul clubului. „Sunt optimist. Activitatea va continua mult timp de aici încolo”

Marius ANGHEL 06 Mar. 2018, 11:26 Campionat
Antrenorul echipei Pandurii nu crede în falimentul clubului.**

Pandurii Târgu Jiu a început perfect anul 2018, cu victorie în primul meci oficial, 1-0 cu Metaloglobus, realizând astfel și primul succes pe teren propriu, la Motru, în acest sezon. Șansele pentru menținerea în Liga 2, pe plan sportiv, s-au mărit, însă cele în privința falimentului încă există. Pe 14 martie, clubul gorjean are un nou termen de judecată în procesul în care i se solicită falimentul.

Antrenorul Adrian Bogoi nu poate nega situația financiară grea de la Pandurii, dar nu crede că se va ajunge la faliment. „Sunt optimist, cred că activitatea va continua mult timp de aici încolo. Pandurii este un brand. Unii jucători ar trebui să știe că le crește cota pentru că joacă la Pandurii. Cei tineri ar trebui să știe asta, o să vedeți jucători tineri de la Pandurii la loturile naționale”, a spus Bogoi la Accent TV, citat de pandurul.ro.

În ciuda problemelor financiare, Adrian Bogoi spune că elevii său nu au de ce să se plângă de condițiile de antrenament. „Am avut toate condițiile, nu au fost probleme să nu putem pleca în deplasare, să nu putem să ne cazăm. La Târgu Jiu avem condiții de antrenament pe care le-am avut și în Liga 1. Nu avem posibilități financiare să cumpărăm jucători, cum era odată. Acum trebuie să creștem echipa, ceea ce nu se poate de pe o zi pe alta”, a mai spus Bogoi.

Față de prima parte a sezonului, Bogoi spune că îi simte altfel pe jucători. „S-a schimbat vestiarul, jucătorii sunt conectați la ce au de făcut, sunt tineri, dar sunt profesioniști, cu drepturi și responsabilități. Am încredere în ei, că vor face pasul spre o ligă superioară. Am mai avut meciuri bune, dar nu am câștigat, iar asta i-a afectat psihic pe jucători. Am venit la sfârșitul turului, am moștenit un lot, dar nu valoarea lotului a fost problema, ci atitudinea multor jucători. Nu puteam să îi folosesc, nu veneau la antrenamente că erau accidentați. La meciuri erau la limita eliminării, nu îi foloseam toate cele 90 de minute. Acum este un lot omogen, cu jucători care vor să facă performanță”, a mai declarat Bogoi.

Următorul meci al echipei din Târgu Jiu are loc sâmbătă, de la ora 11:00, la Motru, pe teren propriu, cu CS Mioveni (locul 9, cu 30 de puncte). Pandurii e pe locul 17, retrogradabil, cu 21 de puncte.

 

Marius ANGHEL 06 Mar. 2018, 11:26 Campionat
Pe aceeași temă