Andone vede un Mioveni dornic de revanșă după umilința cu Pandurii: „Va încerca să demonstreze că acel rezultat a fost un accident”

Marius ANGHEL 31 Aug. 2017, 19:17 Campionat
Andone vede un Mioveni dornic de revanșă după umilința cu Pandurii:**

După victoria spectaculoasă de la Clinceni, 3-2 cu Academica după ce au fost conduși cu 2-0, timișorenii de la ASU Poli vor juca sâmbătă, de la ora 17:00, pe arena „Știința” cu CS Mioveni, echipă care vine cu orgoliul rănit după ce luni a fost umilită acasă de Pandurii Târgu Jiu, scor 0-4.

Echipa lui Bogdan Andone are un punct în fața argeșenilor, însă antrenorul le atrage atenția jucătorilor săi. „Într-adevăr, a fost un rezultat surpriză la Mioveni etapa trecută. Am văzut meciul și pot spune că, prin prisma scorului, e un rezultat mincinos și neconcludent. Pandurii a meritat victoria, per ansamblu, dar la fel de bine putea câștiga și Mioveniul, care până la 0-1 a avut câteva situații foarte mari: Năstăsie, singur cu portarul, apoi Florescu a trimis un șut foarte bun. Dacă marcau primii, cu siguranță câștigau meciul”, a declarat Bogdan Andone în conferința de presă de astăzi.

Tehnicianul polist o vede mult mai motivată de CS Mioveni după eșecul cu Pandurii. „O echipă care vine după un meci pierdut la un asemenea scor, cu siguranță are o dorință de revanșă. Mioveniul va încerca să demonstreze că acel rezultat va fi un accident și, cu siguranță, nu va fi deloc un meci ușor pentru noi”, a mai spus Andone.

Antrenorul alb-violeților spune că atmosfera din lot rămâne pozitivă, mai ales după succesul de săptămâna trecută, de la Clinceni. „Atmosferă a fost și este bună. Noi luăm totul pas cu pas, luăm fiecare meci în parte, încercăm să ne îmbunătățim jocul individual, jocul colectiv, relațiile dintre jucători. Încercăm să scoatem maximum din fiecare meci. La fel vom încerca și sâmbătă. Sper să ajungem la ora meciului cu lecția învățată și să obținem la final ceea ce ne dorim, cele trei puncte”, a afirmat Andone, citat de Druckeria.

După cinci etape scurse din noul sezon al Ligii 2, ASU Poli ocupă locul 6, cu 9 puncte, iar CS Mioveni e pe locul 9, cu 8 puncte.

Foto: Emanuel Titus Ilieși (Druckeria)

Marius ANGHEL 31 Aug. 2017, 19:17 Campionat
Pe aceeași temă