Andone se bucură pentru victoria clară cu UTA, dar avertizează: „Vor începe problemele”

Marius ANGHEL 16 Oct. 2016, 17:31 Campionat

Olimpia Satu Mare a profitat din plin de superioritatea numerică în care s-a trezit încă din minutul 9 al confruntării de duminică, de pe teren propriu, cu UTA Bătrâna Doamnă, în cadrul etapei a 12-a a Ligii 2, și a trecut la scor de neprezentare de arădeni, 3-0. Ar fi putut fi o diferență și mai mare, însă Silviu Pană a ratat penalty-ul scos de Vasile Pop în minutul 9. Golurile victorie au fost semnate de Dumitru Muntean (27), Florin Mureșan (74) și Vasile Pop (90+7).

La finalul jocului, Bogdan Andone, antrenorul Olimpiei, a vorbit despre un succes clar al echipei sale. „Mă bucur foarte mult pentru această victorie. Mă bucur pentru băieți și mă bucur că în final am reușit să câștigăm de o manieră clară. În același timp, îmi pare rău că nu am reușit să gestionăm mai bine prima repriză și cu situațiile pe care le-am avut să închidem meciul mai reprede. Aveam nevoie să facem 2-0 mai repede să avem puțină liniște să jucăm mult mai liniștiți. UTA e o echipă care anul trecut a jucat barajul, o echipă care știe să joace chiar în inferioritate numerică și ne-a creat uneori probleme. Cu toate că avem un lot destul de restrâns încercăm să găsim cele mai bune soluții. Încercăm să gestionăm cât mai bine situația și să scoatem maximum din fiecare meci”, a spus, citat de satumareonline.ro, Andone.

Andone: „Sper ca săptămâna asta să intre banii, că, dacă nu intră, vor începe problemele”

Sătmărenii au câștigat în fața UTA-ei cu „burta goală”, însă speră ca în săptămâna care vine să își primească banii restanți, unii dintre jucători depășind patru luni de când nu și-au mai văzut salariul. „Sper ca săptămâna asta să intre banii, că, dacă nu intră, vor începe problemele. A fost o săptămână extrem de delicată pentru noi. Pentru mine ca antrenor, pentru ei ca echipă și ca grup. Toată săptămâna a fost discuție doar despre bani, iar miercuri spre joi am fost într-un impas destul de mare pentru că băieții nu mai răspundeau la comenzi. A fost o blazare. Mă bucur că am reușit să-i trezesc. Ieri am avut o discuție pe tema asta cu ei și am renunțat la o sesiune de vizionare a adversarului tocmai pentru acest lucru să le fac un șoc și să încerc să-i trezesc puțin pentru meciul de astăzi. Pentru că e foarte dificil după patru luni de neplată să mai accepți o zi sau o săptămână. Sunt băieți care au copii mici, familii, soții, alții care poate își întrețin și părinții și e foarte delicat. Sper ca mâine sau cel târziu poimâine să se rezolve problemele. Chiar dacă nu se vor da toți banii, măcar o parte din cele restante să ne putem pregăti și noi în liniște pentru meciul de la Timișoara”, a mai adăugat Bogdan Andone.

Mureșan: „Când te uiți în clasament și vezi că urci ușor ușor simți că acest lucru trebuie să te motiveze și să te mulțumească”

La conferința de presă a fost prezent și unul dintre marcatorii împotriva UTA-ei, Florin Mureșan. „Am întâlnit o echipă care are pretenții la promovare, dar noi am zis că trebuie să ne facem jocul nostru, un joc care e în creștere și lucrul acesta trebuie să ne bucure pe toți. Ne bucurăm că am luat cele trei puncte. La urma urmei contează și scorul pentru suporteri, iar când te uiți în clasament și vezi că urci ușor ușor simți că acest lucru trebuie să te motiveze și să te mulțumească”, a declarat Mureșan, care i-a dedicat golul logodnicei sale.

„Suntem bucuroși că am câștigat și că am urcat în clasament și sper să o ținem tot așa”, a spus și Andrei Ludușan, atacantul Olimpiei.

Cu victoria obținută împotriva UTA-ei, Olimpia Satu Mare a acumulat 23 de puncte și a urcat pe locul 6 în clasamentul Ligii 2, menținându-se la opt puncte în spatele liderului Juventus.

Foto: Satu Mare online

Marius ANGHEL 16 Oct. 2016, 17:31 Campionat
Pe aceeași temă