„Am rămas cu un gust amar. Alexe și-a făcut temele foarte bine”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Nov. 2012, 17:10 Actualizat: 24 Nov. 2012, 17:11 Campionat
„Am rămas cu un gust amar.  Alexe și-a făcut temele foarte bine”

Atacantul celor de la FC Argeș, Adrian Dulcea, a evoluat în actul secund în meciul cu FC Olt Slatina, reușind să creeze pericol la poartă slătinenilor. Fotbalist cu multe prezențe în eșaloanele superioare, „vârful” ce a evoluat în trecut la Alro, a declarat, după joc, că arbitrajul a fost ostil. Mai mult, acesta a aruncat săgeți către Doru Alexe, oficial al clubului slătinean.

Fotbalistul de 35 de ani al celor de la FC Argeș, Adrian Dulcea, care este și „secund” al alb-violeților a declarat că echipa sa merita cel puțin un egal în confruntarea cu FC Olt Slatina. Atacantul s-a arătat nemulțumit de maniera de arbitraj, pe care a catalogat-o ostilă.

” A fost un joc cum n-am văzut demult la Diviza B, un arbitraj cum era pe timpul echipelor miniere, așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată, să avem gol valabil anulat, unsprezece metri clar, pe o apărare a jucătorului advers cu mâinile sus, ca la baschet, un cartonaș roșu, unsprezece metri dat contra noastră, sunt foarte multe, cu direcție clară. Cu tot respectul pentru echipa gazdă, care a făcut efort, îi felicit pentru asta, am rămas cu un gust amar vizavi de ce s-a întâmplat aici. O să analizăm și noi video această partidă, nu putem să mai lăsăm de la noi, pentru că am lăsat foarte mult, iar greșelile de arbitraj s-au strâns împotriva noastră.

Am avut ocazii, am marcat, a fost gol, când scoate arbitrul mingea din poartă înseamnă că am marcat, problema e că a fost gol valabil. Am mai avut o bară, au fost ocazii multe. Îi felicit pe băieții noștri, și-au dorit victoria, au ajuns în fața porții, și-au creat ocazii, dar trebuie să vedem și greșelile care s-au făcut, pentru că golurile adversarilor au fost făcute cadou.

E greu să spun dacă meritam un punct, din punctul meu de vedere dacă îți anulează un gol la 1-0, pe fondul unui joc bun, putem să spunem că se putea cel puțin un egal, dar e 2-0, mergem acasă, ne certăm, asta este, iar totul din cauza unora, care nu înțeleg cum ajung în postura de a arbitra. Doru Alexe este un conducător care și-a făcut temele foarte bine, punct”, a declarat Dulcea.  

 Meciul a fost condus la centru de către Ionuț Coza (Cernica), ajutat la cele două tușe de Petruța Iugulescu (Târgoviște) și Marius Marchidanu (Brăila).

Sursa: Gazeta nouă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Nov. 2012, 17:10 Actualizat: 24 Nov. 2012, 17:11 Campionat
Pe aceeași temă