„Am făcut cel mai bun meci de când sunt eu aici”

02 Jun. 2012, 10:36 Campionat

UTA a terminat în picioare campionatul, obținând al treilea rezultat consecutiv de 3-0. Mara, Galanis și Siminic i-au asigurat lui Adrian Falub o despărțire – cel puțin temporară – frumoasă de fanii arădeni.

„A fost un spectacol foarte frumos, un joc bun pentru ultima etapă a campionatului. Cred că această reprezentație a noastră le-a plăcut și fanilor prezenți la acest ultim meci. Am dominat, ne-am creat ocazii, tactic am fost net superiori și am meritat victoria. Încheiem campionatul cu fruntea sus, în ultimele trei partide am marcat de nouă ori și nu am primit niciun gol. Până la urmă, cred că putem forma o echipă care să obțină rezultate și mai importante”, a susține „principalul” utiștilor.

În final, Adi Falub a dedicat victoria cu argeșenii sărbătoritului zilei, Giovanni Catanzariti. „Am câștigat și pentru el, e un moment frumos cu aniversarae sa și ne bucurăm că i-am făcut un așa cadou. Am jucat foarte bine azi, cred că am făcut cel mai bun meci al nostru de când sunt eu aici. Să se rețină și faptul că nu am întâlnit o echipă slabă, ci am avut în față un adversar bun”, mai consideră Falub.

Sursa: Sport Arad

02 Jun. 2012, 10:36 Campionat
Pe aceeași temă