„Am dominat partida fără probleme, e o victorie clară”. Oprița, dezamăgit de UTA: „O vedeam principala contracandidată la promovare”

Marius ANGHEL 09 Oct. 2016, 12:06 Campionat

Juventus București și-a consolidat poziția de lider al ligii secunde după partida de la Arad, în care s-a impus la limită, 1-0 cu UTA Bătrâna Doamnă. Chiar dacă nu a prestat un joc demn de un lider, formația bucureșteană a fost exactă pe faza defensivă și a profitat la maxim de autogolul hilar al lui Alexandru David (70).

„Sunt foarte mulțumit atât de joc, cât și de rezultat. A fost o victorie clară, am dominat fără probleme, ce puteam face mai mult decât atât? UTA a ajuns doar de câteva ori la poartă, nu ne-a pus în pericol de multe ori, poate doar la mingile lungi sau centrări aruncate în careu. Terenul a fost rău atât pentru noi cât și pentru ei, dar am obținut o victorie muncită într-un meci de luptă greu, împotriva unei echipe arțăgoase. În plus, Strătilă s-a descurcat așa cum ne așteptam, are calități bune și tocmai pentru a-l contraacara l-am mutat pe Dima din fundaș dreapta în fundaș stânga. Dar, până la urmă, mă bucur că am câștigat. E o victorie foarte mare obținută la o echipă bună”, a declarat Daniel Oprița.

Înaintea disputei, antrenorul celor de la Juventus declara că echipa sa este conjunctural pe primul loc, declarație pe care și-a menținut-o și la final: „Încă e la început campionatul, e unul foarte lung, dar, într-adevăr, cu această victorie facem un pas important spre primele locuri. UTA e acum la 8 puncte distanță, sincer, înainte de începerea campionatului, eu am văzut-o ca principala candidată la promovare. Asta pentru că au format o echipă bună, au jucat la baraj anul trecut. Și acum sunt sigur că vor reveni acolo sus, cu două victorii consecutive vor ajunge iar sus”, a adăugat fostul atacant al Stelei.

Vorbind despre echipa sa și comparând, Oprița a atins un punct nevralgic la UTA, calitatea lotului: „Nu avem un buget foarte mare, cred că la UTA sunt salarii mai mari pentru jucători. Noi am ținut mulți jucători dintre cei care au evoluat în Liga a 3-a. Cu ei am promovat și tot cu ei jucăm acum cu succes în campionat”, a adăugat tânărul tehnician al lui Juventus.

După victoria de la Arad, Juventus a acumulat 28 de puncte în clasament și își menține în continuare prima poziție în clasament. UTA a ajuns pe locul 8, cu 20 de puncte.

CITEȘTE și: Oprița și Nagy au intrat în colimatorul spectatorilor! Antrenorul lui Juventus se bucură că a bătut-o mereu pe UTA

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Oct. 2016, 12:06 Campionat
Pe aceeași temă