Alexandru Pelici, realist după înfrângerea suferită de Ripensia la Constanța: „Portarul ne-a salvat de o rușine. Eu sunt principalul vinovat”. Ce așteptări are de la meciul din Cupă

Anda DELIU, Marius ANGHEL 24 Sep. 2019, 09:43 Campionat

Ripensia a cedat la limită, scor 1-0, luni seară, în deplasarea de la Farul Constanța, după un joc slab. Rezultatul obținut în etapa a 8-a a Ligii 2 i-a dus pe timișoreni pe locul 15, imediat deasupra „zonei roșii”. După joc, Alexandru Pelici a precizat că meritul pentru înfrângerea la limită este al portarului Haralambie Mociu, care a salvat nenumăratele ocazii ale „marinarilor”.

Antrenorul Ripensiei, Alexandru Pelici, a luat vina asupra lui după prestația foarte slabă a echipei în meciul de la Constanța. Acesta a observat și el că după eliminarea lui Marius Fotescu, echipa a jucat mai bine, dar, cel mai probabil, acest lucru s-a întâmplat după o „săpuneală” serioasă la pauză, în vestiar.

„A fost un joc foarte slab. Scorul putea fi mult mai mare. Am avut un portar inspirat, care ne-a salvat de o rușine. Îmi pare rău că n-am reușit mai mult, eu sunt principalul vinovat. A fost un meci din care ne doream să scoatem punct sau puncte. Dar, din păcate, ne întoarcem cu mâna goală după un joc foarte slab. Am rămas și în 10, dar, culmea, în inferioritate numerică ne-am creat în a doua repriză două sau trei situații bune. Din păcate, repetăm greșelile pe care le-am comis și în celelalte confruntări”, a punctat Pelici după joc.

Ambiții mari în Cupa României

Ripensia a dovedit în acest sezon că este extrem de imprevizibilă. De ce nu, după un joc foarte slab, ar putea surprinde cu unul foarte bun. Următorul meci e acasă, însă cu un adversar de Liga 1, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în șaisprezecimile Cupei României.

Pelici nu își pierde optimismul. „Urmează încă două partide în această săptămână. Sperăm să ne refacem cât de repede se poate. În Cupă, vom încerca să mergem mai departe. De ce să nu încercăm să ne calificăm? Jucăm împotriva unei formații de Liga 1, deci, obiectivul din punctul ăsta de vedere e îndeplinit. Apoi urmează un meci crucial pentru noi, cu Snagovul, în campionat, pe care trebuie să-l câștigăm”, a mai spus antrenorul.

Ripensia va avea două jocuri acasă săptămâna aceasta: joi, în Cupa României, de la ora 18:30, cu Sepsi OSK, și duminică, în campionat, de la ora 11:00, cu Sportul Snagov.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: FC Farul Constanța

Anda DELIU, Marius ANGHEL 24 Sep. 2019, 09:43 Campionat
Pe aceeași temă