Alexandru Pelici: „Nu ridicăm mâinile”

Daniel Lup 13 May. 2009, 11:17 Campionat
Alexandru Pelici:

Chiar dacă au șase puncte avans față de primul loc retrogradabil, turdenii anunță că nu vor avea milă în week-end de vecinii de la Universitatea.

Remizele de pe teren propriu cu Deva și Drobeta au adus neliniștea în tabăra “vulturilor roșii”, al căror zbor lin, la un moment dat, spre un nou sezon de Liga a II-a a fost deranjat de norii apăruți în cale. Așa se face că Arieșul vine sâmbătă la Cluj, în casa prietenilor de la “U”, cu armele încărcate. “Avem nevoie de victorie, dar ne-ar mulțumi și un punct. Nu se pune problema să le facem favoruri celor de la , fiindcă avem program foarte greu în ultimele etape, cu deplasări la Salonta și la Alba Iulia și cu vizite ale celor de la Internațional și ACU. Am fi fost mai liniștiți dacă băteam Deva și Drobeta, dar eu sper să ne salvăm. M-aș bucura să scape și ”, a mărturisit antrenorul turdenilor, Alexandru Pelici, convins că va face față și eventualelor presiuni politice. “Am antrenat multe echipe susținute financiar de primării, dar nu mi s-a întâmplat niciodată să mi se ceară ca un meci să se încheie cu un anumit rezultat. Nu e cazul nici acum”, a precizat Pelici, închizând gurile rele care spuneau zilele trecute Arieșul se va preda la Cluj la sugestia oamenilor politici, mai cu seamă că primarii din Cluj și Turda au aceeași culoare, portocalie.

“Următoarele două etape pot fi decisive pentru echipele care se luptă să evite locurile 15 și 16” – Alexandru Pelici, antrenor Arieșul

„În Liga a II-a este clar că un jucător precum Dorinel Munteanu poată să facă diferența”
– Alexandru Pelici, antrenor Arieșul

 

Daniel Lup 13 May. 2009, 11:17 Campionat
Pe aceeași temă