Alexandru Pelici, nemulțumit cu remiza obținută de Ripensia la Târgu Jiu. „Meritam victoria. Pandurii nu ne-a pus probleme”

Alexandru Pelici, nemulțumit cu remiza obținută de Ripensia la Târgu Jiu.**

Învinsă etapa trecută cu 5-0, pe teren propriu, de CS Mioveni, Ripensia n-a reușit să refacă deficitul de puncte la Târgu Jiu, unde a întâlnit Pandurii, o echipă fără victorie acasă în actuala stagiune a Ligii 2. Meciul desfășurat între cele două echipe în cadrul etapei a 12-a s-a încheiat 0-0, iar egalul îi păstrează pe timișoreni în zona fierbinte a clasamentului, chiar dacă acum au urcat, un loc, fiind imediat deasupra liniei care asigură salvarea.

La finalul partidei de la Târgu Jiu, antrenorul Ripensiei, Alexandru Pelici, a precizat că echipa sa merita victoria.

„A fost un meci disputat, între două echipe care aleargă după puncte, pentru a ieși din zona periculoasă a clasamentului. După aspectul jocului și după ocaziile de gol, cred că meritam victoria. Îmi felicit băieții pentru atitudinea cu care au intrat pe teren, pentru modul în care s-au bătut pentru fiecare minge, au crezut în șansa lor și cred că puteam să luăm toate punctele astăzi. Meritau cele trei puncte. Am întâlnit o echipă tânără, disciplinată, bine așezată în teren, care nu ne-a pus însă foarte mari probleme. Noi am avut ocazii, dar nu am înscris”, a declarat Pelici.

Acesta speră ca echipa sa să nu mai clacheze și etapa viitoare, când va întâlni o altă contracandidată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. „Ne așteaptă un meci dificil cu Daco-Getica, o altă echipă aflată în subsolul clasamentului. E obligatoriu să câștigăm acest meci”, a conchis Pelici.

Cu remiza obținută în etapa a 12-a, Ripensia a ajuns la 13 puncte strânse în acest sezon și se află pe locul 15, ultimul care asigură menținerea în Liga 2. Duminică, de la ora 11:00, formația timișoreană joacă pe teren propriu, pe arena Electrica, cu Daco-Getica, penultima clasată, cu doar șase puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax Foto

Pe aceeași temă